Csináltál ma valami értelmeset, amitől mindenkinek jobb lesz?
Az előttem szólónak felhívnám a figyelmét, hogy a politikailag semleges, szavazásra buzdító felhívás NEM SÉRTI A KAMPÁNYCSENDET, a kampánycsend idején kizárólag a szavazás fontosságára, a véleménynyilvánítás lehetőségére az állampolgár figyelmét fel lehet hívni.
Tehát nem sértett azzal kampánycsendet sem a kérdező sem a válaszoló, hogy közölte, a szavazás közös érdekünk, ezért aki teheti, járuljon az urnához.
Tehát NYUGODTAN lehet a SZAVAZÁST propagálni. Mindenféle célzó, utaló kijelentések nélkül.
Aki nem hiszi, járjon utána, hogy mi is a "kampánycsend."
Senki nem tud olyan értelmes dolgot csinálni,ami mindenkinek hasznos! A rákkutató eredményei a rákosoknak hasznos lehet,de a szívbetegeknek nem.
A szavazás pedig állampolgári jog,és csak annak a pártnak hasznos,akire szavaz valaki.A többi embernek nem. Mindenki maga dönti el,hogy akar-e szavazni vagy sem. Azt,hogy menjen el mindenki szavazni,hetek óta szajkózza minden média. Akit ez nemgyőzött meg,az nem fog elmenni .
Nagyon unatkozhatnak itt egyesek.Ha már a politika rovatba nem lehet ma írni,akkor itt agitálnak és osztják az észt. Képtelenek egy napot kibírni hőbörgés nélkül.
szavaztam :-)
És főztem a családomnak, amitől a mi portánkon mindenkinek jobb lett :-D
Négy óráig tanultam ma a törit, hogy jó legyen az érettségim. Ha jó lesz az érettségim, felvesznek az egyetemre, ahol aztán soooook hasznos dolgot tanulok, és hasznára leszek a társadalomnak.
Megetettem a tengerimalacomat, ami a tengerimalacomnak jó volt. Nekem is, mert szeretem nézni, ahogy rág.
Megnéztem egy emós videót a YouTube-on, és lepontoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!