Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csináltál ma valami értelmeset...

Csináltál ma valami értelmeset, amitől mindenkinek jobb lesz?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 14:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
Én ma mindenkit lepontozok, aki nem tartja be a kampánycsendet!
2010. ápr. 11. 15:21
 12/19 anonim ***** válasza:
31%

Az előttem szólónak felhívnám a figyelmét, hogy a politikailag semleges, szavazásra buzdító felhívás NEM SÉRTI A KAMPÁNYCSENDET, a kampánycsend idején kizárólag a szavazás fontosságára, a véleménynyilvánítás lehetőségére az állampolgár figyelmét fel lehet hívni.

Tehát nem sértett azzal kampánycsendet sem a kérdező sem a válaszoló, hogy közölte, a szavazás közös érdekünk, ezért aki teheti, járuljon az urnához.

Tehát NYUGODTAN lehet a SZAVAZÁST propagálni. Mindenféle célzó, utaló kijelentések nélkül.

Aki nem hiszi, járjon utána, hogy mi is a "kampánycsend."

2010. ápr. 11. 15:32
 13/19 anonim ***** válasza:
A kérdés értelmetlen, mert nincs olyan, ami mindenkinek jó!
2010. ápr. 11. 15:35
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem tud olyan értelmes dolgot csinálni,ami mindenkinek hasznos! A rákkutató eredményei a rákosoknak hasznos lehet,de a szívbetegeknek nem.

A szavazás pedig állampolgári jog,és csak annak a pártnak hasznos,akire szavaz valaki.A többi embernek nem. Mindenki maga dönti el,hogy akar-e szavazni vagy sem. Azt,hogy menjen el mindenki szavazni,hetek óta szajkózza minden média. Akit ez nemgyőzött meg,az nem fog elmenni .

Nagyon unatkozhatnak itt egyesek.Ha már a politika rovatba nem lehet ma írni,akkor itt agitálnak és osztják az észt. Képtelenek egy napot kibírni hőbörgés nélkül.

2010. ápr. 11. 15:37
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

szavaztam :-)

És főztem a családomnak, amitől a mi portánkon mindenkinek jobb lett :-D

2010. ápr. 11. 15:40
 16/19 anonim ***** válasza:
77%
igen, csináltam...többet is :) épp most jöttem vissza a szavazásból és megtaláltam a párom elveszett személyi iratait, így ő is tudott szavazni, és még valami finom vacsorát is tervezek készíteni :)
2010. ápr. 11. 15:46
 17/19 anonim ***** válasza:
78%
Később keltem, hogy kevesebbet legyen bekapcsolva a számítógép így kevesebb áramot használva kímélem az erőműveket avagy óvom a környezetet. mindenkinek jó. az kitérdekel hogy ki szavaz és ki nem, ettől viszonylag kevés embernek lesz jobb, ha jobb lesz.
2010. ápr. 11. 15:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Négy óráig tanultam ma a törit, hogy jó legyen az érettségim. Ha jó lesz az érettségim, felvesznek az egyetemre, ahol aztán soooook hasznos dolgot tanulok, és hasznára leszek a társadalomnak.

Megetettem a tengerimalacomat, ami a tengerimalacomnak jó volt. Nekem is, mert szeretem nézni, ahogy rág.

Megnéztem egy emós videót a YouTube-on, és lepontoztam.

2010. ápr. 11. 22:40
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem volt eredményes a szavazásom, mert a Fidesz és az MSZP még mindig a 2 legnagyobb, a 2 disznó tovább rabol. Ennyi hülye az országban, akit be lehet etetni, meg le lehet fizetni, ha most nem lesz botrány, soha.
2010. ápr. 11. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!