Az Amerikai gyerekek miért érnek és önállósodnak olyan korán? Miért kényszerítik őket olyan hamar felnövésre?
Basszus, kérdező, tudod, mit jelent a tini? Az angol teenagerből származik, ami tizenévest jelent. Nem tudtad? Hát akik a statisztikákat gyártják, ők tudják.
Nem vitatkozom veled, mert kisgyerekkel nem érdemes. Persze, vannak, akik huszonévesen is kisgyerekek, de ez egy fejlődési rendellenesség. A normális világban az ember 18 évesen felnőtté válik jogilag. Választhat, és választható, munkát vállalhat, családot alapíthat, bankszámlát nyithat, átveheti, és kezelheti az örökségét, stb. És ami a lényeg, felelős a döntéseiért.
Aki meg nem képes erre, gyámságra szorul. Gondolom, te is ez a kategória vagy. Nem szégyen az, csak ne akard meggyőzni a többséget, hogy ez a normális. Dehát végül is honnan tudhatnád, mi a normális.
Igazabol ha videki lennek vagy tini anyuka azt se szegyellnem 🤷♀️
Ha egy visszamaradott elmebeteg lennek aki fel a felnott elettol azt viszont annal inkabb😅
Én 16,5 éves voltam, mikor elkezdtem autós iskolába járni, letenni a kreszt, az elsősegélyt és 17 múltam mikor meglett a jogsim! 18 évesen vettem egy autót, főként önerőből, de a családom is segített. Jelenleg 19 éves vagyok, mindennap vezetek, dolgozom, segítek a családi vállalkozásban!
MINDEZT MAGYARORSZÁGON
Milyen gyerekkor te nyomorodott 21 eves vagyok
Attol hogy neked anyu meg apu testverek voltak masok meg fel tudnak noni idoben
Na menjel fiam ird meg a hazit attol hogy kisegitobe jarsz meg kell tanulni
Kicsit sem elmaradottabb a családunk, jobban élünk mint az átlag, azért engedhettük meg, hogy 18 évesen legyen saját autóm! Ráadásul, ha törvényileg ez lehetséges, hogy önálló legyen az ember ennyi idősen; nem gondolod, hogy te vagy az aki nem normális ütemben fejlődik?
Egy huszonéves pedig már felnőtt embernek számít, akár tetszik, akár nem. Nem mindenki szorul rá ennyi idősen arra, hogy anyuci nevelgesse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!