Az Amerikai gyerekek miért érnek és önállósodnak olyan korán? Miért kényszerítik őket olyan hamar felnövésre?
9: Eleve így vezetted be a kérdésedet, hogyhogy hogy jön az hozzá...????
Ezt írtad:
"...... mint nálunk ahogy a filmekben mutatják és mindenhol az USA-ban?"
Hany kerdest irsz meg ki errol?
Ha keptelen vagy felnoni es felelosseget vallalni magadert fogd meg magad es koltozz ki.
Amerikaban a 25 evesek meg gyereknek tartjak magukat a gyerekvallalashoz vagy a haztartas vezeteshez 🤣
Ha ilyen degeneralt akarsz lenni hajra de csondbe lecci
Aha, szóval a gazdag, diplomás családok 22-24 éves gyerekei félnek egyedül maradni egy napra. Na, ma is tanultam valamit.
Képzeld, mi nem Amerikában élünk, aztán a lánygyermekünk 19 évesen elment egy másik országba egyetemre, béreltünk neki egy lakást, ahol egyedül lakott, és nem félt. Pedig diplomások is vagyunk, és túlságosan szegények sem lehetünk, ha ezt biztosítani tudtuk neki.
Aztán 21 évesen elnyert egy ösztöndíjat, és elment tanulni 2 évre egy másik kontinensre, tök egyedül, és még mindig nem volt 22-24 éves, és továbbra sem félt.
Ne alljatok le vele, elmebeteg, es minden masnap kiir egy hasonlo kerdest amivel provokalhatja az embereket! Egyszer valaszoltam neki es megirtam hogy 18 evesen eltartottam magam alberletben, 21 evesen meg kisbabat varok es megkaptam tola hogy tini anyuka vagyok🤣🤣
Jo hogy nem azt varja hogy pelenkaba maszkaljak felnott letemre
Masik kerdesben meg kajakra nem ertette miert nem normalis ha valaki egy veszekedesnel azt mondja a szuleinek hogy "dogoljetek meg"
Es hogy a szulonek kotelessege elviselni hogy a kamasz gyereke ugy beszel vele mint a kutyaval😅
Ki tudom keresni ha valakit erdekel a lenyeg h ne alljatok vele szoba elmebeteg sargalapos ki kell innen tiltani es kesz! 😊
Igen,feltehetoleg ugyanaz🤦♀️
Degeneralt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!