Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mi van a Schobert gyerekekkel?...

Mi van a Schobert gyerekekkel? Miért ilyen lagymatag, unott képet vágnak minden családi edzős videón? Be vannak kényszerítve vagy mi?

Figyelt kérdés

Néha a Norbin is, de állandóan a Larán látom azt, hogy unott. Megnéztem par edzős videót, és ott olyan unottan csinál mindent, nem is csinálja rendesen. Egy videóban fogta és a videó kellős közepén kirohant idegesen.

Szerintem az az oka, hogy nem akarja csinálni, és az anyjáék kényszerítik. Legalábbis én ezt veszem észre.

2020. jún. 5. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egyszerűen csak ilyen az arcberendezésük szegényeknek. Nézd meg Rékát, Norbit, mindkettőnek hosszúkás fura feje van 😀
2020. jún. 5. 20:07
 2/3 anonim ***** válasza:
18%

Kényszerítik hát. Volt egy videó, amiben Norbi nyilatkozta, hogy hiába sír a gyerek, akkor is kell edzenie az ő érdekében.

Egy kos apától és rák anyától nem is lehet mást várni.

2020. jún. 30. 14:22
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Igaza lehet az előzőekben, de nekem rögtön az ugrott be, hogy melyik "átlagos" (Úgy értem akinek nem ez pl a munkája) ember képes mosolyogva edzeni?

Bár lehet csak én vagyok a fura😅😂

2020. júl. 1. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!