Miért útálják az emo-kat?
Mert a sok kis pózer k*csög azt terjeszti hogy az emok vágják magukat, meg hasonlók. (nem szeretnék több példát mondani)
A sok ember meg elhiszi hogy ez az emo. És ugye az ilyen embereket utálni kell. -.- Pedig az igazi emo nem ez...
Akkor nem kell utálni.
Mert NEM VÁGDOSSUK...
-.-^^
nekem erről a stílusról annyi a véleményem, hogy tényleg sokan a külső alapján ítélik meg. és azok alapján amit a tv-ben vagy a médiában olvasnak vagy hallanak róla. de ez a legtöbb dologgal kapcsolatban így van. mert az emberek túl hiszékenyek, vagy többnyire azt tartják helyesnek vagy igaznak amit a médiában elmondanak. pedig sokszor ott is olyanok nyilatkoznak dolgokról akik nem érintettek vagy fogalmuk sincs róla. és ez nem csak az emoval kapcsolatban van így.
az hogy sokaknak nem tetszik a "depressziós" magatartás.. persze igazuk van. de az is igaz, hogy mások, teljesen hétköznapi, vagy esetleg más stílushoz tartozó emberek is viselkedhetnek így, lehet rossz napjuk. csak az természetesen feltűnőbb ha egy emonak van. a feltűnőbb embereket mindenki jobban észreveszi..nem véletlenül.
mondjuk azért arról is meg van a véleményem, hogy mi jogon szól be egyik ember a másiknak. teljesen ismeretlenül. mert nem igazán értem, hogy mi alapján ítélkezik. mert azért mindenki ismeri azt a mondást, hogy nem a külső alapján kell ítélni..
bár ezek a nézeteltérések valószínűleg már hozzátartoznak az általános társadalmi szokásokhoz. mert mi mást lásson egy fiatal, mint hogy egyik ember a másiknak ok nélkül beszól az utcán, stb.
az emok között sok pózer is van. többnyire miattuk ítéli el mindenki ezt a stílust.
de vannak olyanok is akiknek tényleges problémáik vannak, és így próbálják ezt kifejezésre juttatni. mert ők ilyenek, nekik ez így jó. ők ebben találták meg önmagukat.
de nem sírnak folyton, nem vágják fel az ereiket. mert ehhez nem kell emonak lenni. ezt bárki más is megteheti/megteszi. csak az nem annyira feltűnő.
az emok semmivel nem jobbak vagy rosszabbak más stílusok képviselőinél, vagy más embereknél. nem kell szeretni őket. mert pl. a punkokat sem szereti mindenki. minden stílusnak megvannak az előnyei és hátrányai. viszont elítélni sem kell őket,pl. amíg nem ismerjük személyesen azt az illetőt akinek épp be akarunk szólni az utcán.
mondjuk nálunk már ez a társadalmi norma.. sajnos.
Én nekem nincs Vellűk Gondom...
Egy jó emó- Csajt jó Megdungni az már jó.dd,,
Ahogy a legelső válaszoló írta : "Mert nem normálisak"
Egyszerűen annyira buták,hogy az már fáj...
Egy néhány ember nagyon hülye...az emokkal most bővült !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!