Miért útálják az emo-kat?
Egyetértek az utolsó válaszolóval és én is emo vagyok. De nem szeretem magam besorolni.
Engem a szemembe mindenki szeret, aztán a hátam mögött az emberek 50%a utál. Szánalmas...
Azt bírom még amikor hujj emo, fujj emo - de azért megb*sznám... Ezt egyes idióta pasik szokták mondani. Meg a "ha nem lennél emo egész jó csaj lehetnél" mondatok. Hát akar a f*szom plázap.csa lenni, azért hogy neki tetsszen. Különben sem járnék soha ilyen b*romarcokkal. Jaj de ideges lettem :@
Kedves kérdező.Olyan nincs h emos..Ezt tudnod kéne.Nos a válaszom a kérdésedre:Mert amióta bejött az emo 2005-ben Mo-ra és nagydivat lett a kockás azóta mindenki emo,és mindenkinek fúú deszar az élete..Vannak az igazi emok,és a pooserek(95%pooser-5%emo)Meglepően alacsony az EMOK száma,de ígyvan..Én is emo vagyok.De nem hangoztatom.myvipen a becenevem nem emogirl,az msn címem nem emocskavagyok@pooserpitsa.hu ezt meghagyom a pózereknek*.*
Nem selypítek,NeM íRoK íGy.Nem duplawézek és y-ozok.
Amióta az eszemet tudom,nagyon érzékeny vagyok.Annyi minden törtéént*.*
szüleimelválltak,tettlegesverések,barátok elvesztése,suliba b*sztatás,mert más vagyok mint ők,és tess itt vagyok magántanuló.ezlett.stb..
az előítélet..Mo.-n a tolarencia nagyon alacsony szintenvan..Ha már valaki csak egy ici-picit eltér mint mások,már kivan közösítve *.*
Gondolok itt.stílusok.bőrszín.haj(szín).stb.
a másik+ ugyee mint minden stílusban ittis vannak pooserek,de talán itt ebben a stílusban van a legtöbb divatp!csa,mert a média ezt sulykolja a tv-n,újságon,rádión stb keresztül.Nagyon felkapott lett..De szépenlassan kimegy a divatból..A divatp!csák keresnek új stílust mert ez már nem lesz olyan menő.Itt az indie stílus.Mo.-n még annyira nem ismert,de Amerikában már ez felkapottabb mint az emo..Lassan kis hazánkba is elér,és mindenki indie lesz*.*
És akkor nem leszaz,h leszólnak mert emo vagy..De ezt is miért teszik?Mert a divatp!csák.Jaaaaajjjj letört a tűűsarkuum,és feltünési viszketegségem van,hát beülök a c&a sarkába előkapom a pengét és habi felvágom az erem -.-"
És mivel ők 95%-ban vannak,mi 5..olyan mint a cigányoknál.A 95% lopcsalhazudiik.Az 5% rendes dolgozó.De a 95% miatt ítélnek..jogosan..Az 5% nem lesz világváltó*___*
A másik+ azis érdekes,h mindenki emonak vallja magát,és az a 95% myvipen iwiwen stb beceneve ilyen meg olyan szépgyönyörőegósp*csa de azért emo.......Kint képnek a vérespenge..Nembaj kinövik.És mindenki indie lesz,és megmarad az 5%..:)))
Ui.:Már nem annyira divat a kockás meg a pink fekete:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!