Miért útálják az emo-kat?
Azért utálják az emberek az emokat.. mert elhisznek mindent amit kitalálnak a buta emberek..
Mert az igazi emok../ nemsok van/ felvállalják magukat..
Rengeteg emot ismerek. semmivel sem kevesebbek az átlag embernél.. SŐT!!!
sátánista beütés.. ? akkor te még nem találkoztál emoval..
Azért,amiért a hippiket,rockereket,rappereket,punkokat,romákat,kínaiakat,amerikaiakat,zsidókat,keresztényeket,rendőröket,adóellenőröket,fehéreket,feketéket,szabadkőműveseket,stb is:
Ebben az országban VALAMIT muszáj gyűlölni (most éppen az emo van terítéken),különben megállna az élet.
Én főleg a belőlük áradó világfájdalmat nem bírom.
Meg azokat, akik mixelik az Emo-t azzal, hogy animefangirlök. Na azoktól kiver a víz
" Nah,figyelj ide te Lány/fiu...leirom neked ide,amit Én értelmesnek tartok!Rock,Emo,Punk,Hippi...ezek mind CSAK Kategoriák!Ugye a Rockról lehet tudni hogy zúzós,full fekete bőr cuccok..Emo,Világfájdalom,,kockás ruha mittomén...hippi,béke,szín...Punk,felzselézett haj,biztositotű...Ha én elkezdenék mondjuk Január 1-től fekete bőrcuccokaba bakancsba járni mindenki azt hinné Rocker vagyok.Pedig nem,csak annak nézek ki,abba a kategoriába raknám magam!Ha Februártól felvennék emos ruhát,lezselézném hajam...Mi lennék?!?!Emos?!?!szines ruha?Hippi?felzselézett haj,biztositó tű mindenhol minek néznének?Punknak?!Perszehogy!hiszen az emberek azt hiszik magukrol hogy MUSZÁLY egyediek legyenek,ezért elkezdenek egy kategóriába huzodni legyen az akármi!itt nincs olyan hogy igazi Emos/rocker/punk ... Valaki kitalálta s ment utána a többi hogy ez milyen egyedi!De attol fogva ahhogy ment utána a másik attolfogva már nem volt egyedi! nézd már meg mennyien vannak belőlük!Többesszám!Miért is huztad be magad az emoba?mert egyedi akarál lenni vagy mert tetszik a kockás ruha?!Mert ha egyedi akartál lenni akkor elmondom hogy igy is Nagyonis az vagy!Hiszen senkise egyforma ezen a világon!!!Mindenkinek más hangja van,mindenkinek máshol vannak anyajegyei,Mindenki EGYEDI!És ezt nem csak neked mondom hanem mindenki másnak aki ezt olvassa!TE is EGYEDI vagy!nem kell kategoriákba sorold magad,mert épp az az ami nem egyedi a KATEGORIA!Ha meg tetszik a levasalt haj,jóláll neked attól miért kell rögtön emosnak mondjanak/mondjad magad?!Nem vagy az!Senkise az!Csakis az rakja kategoriába magát aki elvan veszve s nem tudja magárol hogy marhára egyedi!Ha meg szereted a rock/punk/disco...zenét de valaki azt mondja neked hogy "JUJJ NEM IS VAGY IGAZI EMOS" akkor azt lekel sz..ni!miért ne hallgathattnál más zenét is?!Isten nem áll ott a terhes anya lábai közt s ahhogy kipottyan a gyerek nem rakja KATEGORIÁBA hogy egyedi legyen!!MERT AZ a szerencsétlen már igy is egyedi!Nem mondom hogy ne rakd oda magad,vagy hogy ettől most mindenkinek megfog változni a gondolkodása (bár ugy lenne) de nem...én csak annyit akartam elérni ezzel hogy Tudd,EGYEDI vagy,s nem attol hogy emosnak mondod magad,hanem attol hogy van külön véleményed dolgokrol (biztos van!)a hajad állaga,formája alakja,tested formálya,bőröd szine,anyajegyed helye,ujjaid!Ettöl vagy Te s MINDENKI egyedi!egy ember se ugyanaz!még az ikrek se!Ennyit erről,köszi hogy irhattam,remélem ért is valamit:) "
Szívemből beszéltél. Teljesen igaz!!! =)) Én is ilyeneket gondolok
Azért, mert a média meg a sok tudatlan ember olyan dolgokat terjesztettek el az emokról, amit igazából csak a pózerek csinálnak, és nem az igazi emok (pl. állandóan mennek a sarokba sírni, vagdossák az ereiket stb.) és azt hiszik h ilyen minden emo, és közben nem néznek a háttérbe h ez tulajdonképpen nem így van.
A másik meg h rengeteg minden ami "jellegzetessége" (v nemtom) az igazából mind létezett előtte más stílusokban, és mindent összelopkodtak maguknak (pl. fekete-fehér [v más színű] pepita kockás, csíkos dolgok, a fiúk sminkelik magukat, szembe/arcbafésült haj stb. stb.)
Hogy miért? Azért mert a fiúkról nem lehet eldönteni hogy most azok fiúk vagy sem.A világfájdalom ami árad belőlük egyenesen taszító nekem.Olyan jó lenne ha mindenkinek csak annyi baja lenne mint nekik van.. (Nem mintha én sokat tudnék ezekről a dolgokról 14 évesen).Ráadásul a fiúknak a mellkasa az első apróbb széltől beszakad.
Na meg a folytonos öngyilkossági ösztönök.Cigizés, gyógyszer szedés.. na menjenek a tudjátok hová...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!