Mennyire kezelitek fenntartásokkal az itteni kérdéseket?
Figyelt kérdés
Sokszor érzem azt, hogy "ez komoly? ilyen biztosan nincs. remélem ez troll, és nem ennyire hülye"
Nektek is vannak ilyen érzéseitek? Mennyire gondoljátok őszintének az oldalt?
2020. dec. 12. 08:23
1/5 anonim válasza:
Sokan unaloműzésre használják az oldalt, szóval elég sok kérdés valószínűleg nem komolyan íródik.
2/5 Közveszélyes Kontár válasza:
aranyokat nem lehet tudni vagy kiderul vagy nem hogy komolyan igy gondolja e vagy viccelodik
3/5 anonim válasza:
Attól függ hogy mi van a tartalmában.Én azt mondom hogy kb 10% esély van rá hogy kamu/troll a kérdés igy látatlanba.Én is tettem már ki olyan kérdést ami viccelődés volt ,nem kamu volt de egyfajta érdekes dolog tükrözése és kiváncsi voltam a reakcióra.
4/5 anonim válasza:
Szóval eljátszottam hogy olyan lennék de tesztjelleggel.Ez inkább teszt mint kamu.
5/5 anonim válasza:
Sok a fura, szelektálni érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!