Honnan tudom ha valaki felvan porozva hogyan veszem észre valaki leirna nekem részletesen?
"Az én ismerősöm olyan éjszaka hogy alszik de nagyon sokat forgolódik ..akkor is fellehet porozva vagy attól nem tudna reggelig aludni ?.."
Kedves kérdező, gyanítom, hogy ez az ismerősöd a párod... Ezután vagy elhiszed neki, hogy lejött róla és elnyomod magadban a gondolatot, vagy agyalsz rajta tovább és basztatod vele magadat is és őt is, mert amíg benned van a gondolat, nem tudsz ellazulni vele.
Az éjjeli forgolódás viszont sokmindentől lehet, lehet olyan stresszes a munkája, vagy a magánélete(tek), hogy nem tud nyugodtan, pihentetőn aludni. Én például sosem drogoztam, de volt olyan stresszes időszak az életemben, amikor minden éjjel csuromvizes lett a párnám.
Próbálj szakemberhez fordulni, hogy hogyan fogadd el, vagy engedd el ezt kapcsolatot. Bár az utóbbi még nem menne, úgy érzem, de momentán az elsővel is gondjaid vannak. Sok szerencsét!
#21!
Nehogy mar a kerdezot b*zd le, mert drogos a parja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!