Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Honnan tudom ha valaki felvan...

Honnan tudom ha valaki felvan porozva hogyan veszem észre valaki leirna nekem részletesen?

Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 21:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

"Az én ismerősöm olyan éjszaka hogy alszik de nagyon sokat forgolódik ..akkor is fellehet porozva vagy attól nem tudna reggelig aludni ?.."

Kedves kérdező, gyanítom, hogy ez az ismerősöd a párod... Ezután vagy elhiszed neki, hogy lejött róla és elnyomod magadban a gondolatot, vagy agyalsz rajta tovább és basztatod vele magadat is és őt is, mert amíg benned van a gondolat, nem tudsz ellazulni vele.

Az éjjeli forgolódás viszont sokmindentől lehet, lehet olyan stresszes a munkája, vagy a magánélete(tek), hogy nem tud nyugodtan, pihentetőn aludni. Én például sosem drogoztam, de volt olyan stresszes időszak az életemben, amikor minden éjjel csuromvizes lett a párnám.

Próbálj szakemberhez fordulni, hogy hogyan fogadd el, vagy engedd el ezt kapcsolatot. Bár az utóbbi még nem menne, úgy érzem, de momentán az elsővel is gondjaid vannak. Sok szerencsét!

2020. dec. 9. 17:29
 22/28 anonim ***** válasza:

#21!

Nehogy mar a kerdezot b*zd le, mert drogos a parja!

2020. dec. 9. 20:51
 23/28 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat Neked ..de még mindig nem tudom biztosra..de mind1 már..
2020. dec. 10. 22:04
 24/28 anonim ***** válasza:
Senkit nem b*sztam le, kérdezett valamit és próbáltam értelmezni a szavait és elmondani a véleményemet és hozzátettem, hogy sok sikert!
2020. dec. 13. 19:14
 25/28 anonim ***** válasza:
Kerdezo nem kerte a velemenyedet es a gyanitasodat. Dehat, a hulye magyar nem birja magat leallitani, mondja, ha kell hanem.
2020. dec. 13. 20:29
 26/28 anonim ***** válasza:
Ilyen ez, látod, mindenki magából indul ki. Te főleg. Nyugodj meg, attól megnyugszol. :)
2020. dec. 13. 21:27
 27/28 anonim ***** válasza:
53%
egy jó feleség beszerzi az urának a drogot bármi áron, ha kell a testével fizet :D
2020. dec. 13. 21:28
 28/28 anonim ***** válasza:
Nagy pupilla izeg mozog. Nem alszik, nem eszik
2020. dec. 21. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!