Honnan tudom ha valaki felvan porozva hogyan veszem észre valaki leirna nekem részletesen?
Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 21:52
1/28 A kérdező kommentje:
Mondjuk olyan aki próbálta vagy akinek olyan a baráti köre.
2020. dec. 4. 21:53
2/28 anonim válasza:
Porozás alatt mit értesz pontosan?
3/28 anonim válasza:
Rengeteg féle por van, te melyikre vagy kíváncsi?
4/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom pontosan milyen anyag csak annyit tudok hogy orba kel felszivni ..miért van több fajta? mindegyiknek más a hatása? én ehhez semmit nem értek ..csak rá akarok jönni hogy drogozik e még az az illetö..
2020. dec. 5. 16:29
5/28 A kérdező kommentje:
annyit tudok róla hogy állitolag ettől az anyagtól nem tudnak aludni és enni..
2020. dec. 5. 16:33
6/28 anonim válasza:
Amfetamin talán?
Ha tisztán az, nem valami vegyes felvágott, akkor nem valószínű, hogy észreveszed rajta, kb. semmi tudatmódosító hatása nincs kis mértékben, csak jobban koncentrálsz, mint pl. a reggeli kávé után.
7/28 A kérdező kommentje:
Úgy tudom hogy ettől felvannak pörögve nincsenek kifáradva ..meg hogy nyugodtabbak tőle..de amúgy igen nehezen észre vehető esetleg arról hogy nem tud aludni vagy enni ..állitolag 2-3 napig is bennük van.
2020. dec. 5. 20:32
8/28 anonim válasza:
Igen, az a speed lesz. És semmit nem veszel észre azon, aki a hatása alatt van. Nagyobb mennyiségnél előfordulhat tág pupilla + feltűnően jó kedv, de ez minden.
9/28 A kérdező kommentje:
Hát ez nem jó hir..de azért köszönöm.
2020. dec. 5. 23:42
10/28 anonim válasza:
Azért egy google keresésnyire találsz olyan hatásokat, amiket könnyű kiszúrni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!