Honnan tudom ha valaki felvan porozva hogyan veszem észre valaki leirna nekem részletesen?
Figyelt kérdés
2020. dec. 4. 21:52
11/28 anonim válasza:
Kokain. Pupillai kitagulnak, fenyes a szeme. Porog, nem faradt, nem ehes, gyorsabban beszel. Hasonlo a speedhez.
12/28 A kérdező kommentje:
És az ilyen tud aludni mondjuk 1-2 órát vagy véképp?.
2020. dec. 8. 18:08
13/28 anonim válasza:
3-4 ora alvas egy ejszaka eleg nekik.
14/28 A kérdező kommentje:
Az én ismerősöm olyan éjszaka hogy alszik de nagyon sokat forgolódik ..akkor is fellehet porozva vagy attól nem tudna reggelig aludni ?..
2020. dec. 8. 21:43
15/28 A kérdező kommentje:
Mondjuk a mozdulatairól vagy valami kis apróságról észre tudom még venni?
2020. dec. 8. 21:48
16/28 anonim válasza:
Kap kid, szetszort, dobalja a labait mikor megy. Pupils is elarulja.
17/28 A kérdező kommentje:
És a pupilla csak addig van kitágulva mig beszív..vagy addig mig benne van anyag ez 2-3 napig is benne van.
2020. dec. 9. 12:56
18/28 A kérdező kommentje:
amit sziv anyit tudok..meg hogy nem fáradt tőle..
2020. dec. 9. 12:57
19/28 anonim válasza:
KRISTÁLMETAMFETAMIN-tol nem alszik par napot es benne is marad. Arca vad kinezetu, mintha 10 evet oregedett volna. Utana meg par napot csak aludna, mikor jon ki belole. Akkor ingerult is.
De jobb ha elmesz egy drog tanacsadohoz, mi itt mar nem sokat tudunk hozzaadni, valaszolni neked.
20/28 anonim válasza:
"Pupillai kitagulnak, fenyes a szeme. Porog, nem faradt, nem ehes, gyorsabban beszel. Hasonlo a speedhez." :))
Ez látatlanban az összes magyar politikusra igaz. :)) Na, jó, Fletóra nem, ő borozik. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!