Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A vegánság hogy összeegyezteth...

A vegánság hogy összeegyeztethető az abortusszal?

Figyelt kérdés

Elég sokszor látok, leginkább vegán feminista nőket, akik erkölcsi kötelességként kezelik az abortuszt.

Ez kifejezetten önellentmondásos, tekintve, hogy a vegánság, minden állati életet véd, és minden bizonyíték szerint a magzat és, tehát élőlénynek kell tekinteni.

Ném képmutatás ez a részükről?

2020. nov. 30. 12:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A 19-es tipikusan az a lény, aki minden normális értél ELLEN harcol, csak azért, hogy szembe menjen az átlaggal, viszont normál értékrendet nem ismer.
2020. dec. 2. 13:51
 22/24 anonim ***** válasza:
30%

#20 Úgy kényszerített, hogy nem akar valaki terhes lenni, és megtagadják tőle, hogy ezen változtasson.

K urva nehéz koncepció, belatom.

De nesze, nálam (nálad meg pláne) okosabbak mondják ezt:

[link]

A magzat meg egészen konkrétan a parazita definíciójába esik (használja egy ember testét, elszivja a táplálékát) nem tudom hogy mit kell hisztizni emiatt. Jó, nem a legszebb szó, de azért gondolkodjunk már.

#21 Ok, akkor írd ezt le most sírás nélkül is.

2020. dec. 2. 15:15
 23/24 Mansour ***** válasza:
100%

"Úgy kényszerített, hogy nem akar valaki terhes lenni, és megtagadják tőle, hogy ezen változtasson."

Ha valaki nem akar terhes lenni, az nem létesít nemi kapcsolatot, vagy ha igen, akkor védekezik. Nem tudok róla, hogy ennek a jogát bárkitől megtagadnák.

2020. dec. 2. 16:55
 24/24 anonim ***** válasza:

A 21-es vagyok, tudtom szerint nem sírtam sehol, csak tényt közöltem.

A magzat meg NEM parazita, elég sekély ismereteid vannak, ha ezt komolyan gondolod.

A "kényszerített" terhesség megint ugyanilyen beteges fogalmazás, ha valaki nem akar gyereket, akkor vagy nem szexel, vagy legalább is védekezik! ERRE mindenkinek joga és lehetösége van, azaz SENKI nincs kényszerítve arra, hogy teherbe essen!

Csak persze, aki azon a szinten van, hogy egy magzat paratita, annak esetében nem csoda, ha más területeken is fogalmozavarban szenved!

2020. dec. 2. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!