Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért tartják olyan nagyra...

Miért tartják olyan nagyra Puzsért?

Figyelt kérdés
Az ismerőseim közül páran például úgy tekintenek rá, mint valami szellemi vezetőre, pedig a tárgyi tévedései gyakran iszonyú nagyok. Ez főleg akkor látszik, amikor olyan témáról beszél, amihez a hallgató/néző ért. (Én amúgy is úgy látom, hogy azok az emberek, akik "mindenhez értenek", azok semmihez sem értenek igazán.) Ráadásul sohasem vitatkozik, még ha ezt is mondja. Csak kinyilvánít valamit, vagy gúnyolódik valamin. Érezni, hogy neki igazából mindig "igaza van". Az pedig különösen taszító, amikor kultúrembernek adja elő magát, közben meg úgy káromkodik, ahogy a legutolsó kocsis. Mellesleg jó barátja, FAM is nagyon hasonló kategória. Persze értem én, hogy ők jól megélnek ebből, de szerintem csak tovább mérgezik az amúgy is pocsék közéletet.

2020. nov. 12. 21:43
 1/6 meszike91 ***** válasza:
80%
Én kedvelem, mert őszinte és nagyon sok jó meglátása van. Természettudományos témákban viszont tényleg képes tévedni, meg nem szereti ha nincs igaza. De ezek ellenére még mindig egy üde színfolt a közéletben.
2020. nov. 12. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Ha változtatna azon a szájbarágós, elnyújtott beszédén, mint akinek szorulása van, még nekem is tetszene. A szorulásos beszédstílusán a Zsóti is változtathatna...
2020. nov. 12. 22:48
 3/6 RamboJudas válasza:
100%

A Puzsér valóban nem ért semmihez igazán. De sok dologra van rálátása, és ezeket a pontokat izgalmas és egyedi módon képes összekötni. Mond nagy hülyeségeket? Előfordul. Mond vitatható dolgokat? Gyakran megesik. És mindemellett mégis képes olyan összefüggésekre rámutatni, amikre más nem. Mindezt nagy nyelvi erővel, szórakoztatóan.

Ezen túl meg olyan értékeket képvisel, amelyek sokunknak szimpatikusak.

2020. nov. 13. 04:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartom nagyra.Irritál a beszédstílusa.Igaz,azért szokott mondani jó dolgokat is.
2020. nov. 13. 04:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Én is úgy vagyok vele, hogy van pár jó és eredeti meglátása, de sokszor nagyon nagy hülyeségeket is képes mondani.
2020. nov. 13. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem egy igazi értelmiségi. Ő maga is bevallotta hogy a természettudományokhoz nem ért, de nem is kell hiszen bölcsész.

Azokban a témákban viszont verhetetlen. Most azt mondani hogy nem tetszik a beszéd stílusa és erről megítélni, nagy ostobaság.

Aki követi a teljes munkásságát évről évre, az tudja hogy a csávó nagyon ott van a szeren. Azért FAM-ról ilyesmit állítani hát nagyon azt igazolja hogy semmit sem tud róla.

2020. nov. 14. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!