A perzsa (Iráni) férfiak is rosszul bánnak a nőkkel?
Ismerkedek egy Iráni férfival.. És nem tudom mennyire jó ötlet. Csak ugye nem lehet általánosítani, hogy mindegyik nőverő lenne..
Beszéltem róla a családomnak, barátaimnak és mindenki próbál lebeszelni..
#17 Iránban vezethetnek autót a nők. Könyörgöm, mielőtt baromságokat hordtok össze, legalább informálódjatok...
Nekem iráni a párom(nem vallásos, ha az lenne, nem járnék vele, de ez minden vallásra vonatkozik, nem csak a muzulmánra) és szegény annyi sületlenséget hall itt magyaroktól, hogy már falra mászik tőle. Totális tévképzetet alakított ki bennünk a főleg amerikai befolyású média Iránról, mert nyilván nekik az az érdekük, hogy ne menjen oda senki, ne legyen turizmus. Pedig egy gyönyörű és nagyon biztonságos, vendégszerető ország. A nőket nagyon tisztelik és a tenyerükön hordozzák - már amelyik. Ugyanúgy, ahogy itt Magyarországon is akadnak erőszakos férfiak, úgy ott is vannak.
Nekem nem jó a tapasztalataim velük.
Hazugok,pedig én sem vagyok magyar.
Eleinte udvariasak, királynőként bánnak veled, majd ha nem tudnak kihasználni vagy rávenni (testiség), szépen otthagynak,lelépnek.
Jártam úgy,hogy legelején a randin, velem akarta volna kitakarítatni a lakóhelyüket.
Illetve bekamuzzák,hogy milyen jól megy nekik, aztán sehol semmi.
Sokat ferdítenek. Nyilván elszokták venni a magyar nőket(szerelem) vagy pedig papírok,ház stb.miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!