Van olyan vallás, ami ezt hirdeti?
Figyelt kérdés
A legtöbb általam ismert vallás közösségi élménynek írja le a véget, ítélethozatalt, de mi van, ha mindenkinek saját tempója van és valójában soha nincs vége a dolognak, hanem csak mindig ki és belépnek emberek.2020. okt. 2. 20:18
4/7 anonim válasza:
A görögöknek a bölcsességet kell hirdetni Pál szerint a zsidóknak meg erő és csodatetel...
5/7 A kérdező kommentje:
Az a lényeg, hogy a mi világunk örökké fut, nincs vége.
Az emberek, viszont ha megvilágosodnak, akkor ki tudnak lépni.
2020. okt. 3. 03:49
6/7 anonim válasza:
Kereszténység pl. Nekem már megvolt az ítélethozatal, azóta menyország szintű életem van. Nekem már eljött “jézus" másodjára és szinte folyamatosan velem van.
Bár kereszténység beszél egy kollektív változásról ami várhatóan pár száz éven belol eljön, de ez más.
7/7 anonim válasza:
Nem akkor tudsz kilépni ha megvilágosodtál. Utána még sokat kell fejlődni. Meg kell egy minimum bölcsességi szint hogy elhagyhasd ezt a dimenziót/szintet.
Írj rám ha van kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!