Ki a leghíresebb magyar?
Figyelt kérdés
több száz éve, 100 éve, 50 éve, most???2008. nov. 27. 20:07
31/42 anonim válasza:
És még valami: a Bíró László által feltalált golyóstollat a "pen" elnevezésen kívül biro-nak is hívják angol nyelvterületen!
32/42 anonim válasza:
Szerintem Neumann János.
Amikor közvéleménykutatást végeztet az USA-ban arról, hogy ki volt a XX. század legnagyobb elméje, általános meglepetésre nem Einstein jött ki, hanem Neumann János
Második helyre Árpádházi Szent Erzsébetet tenném akit - vallástól függetlenül - a világon mindenhol ismernek.
33/42 anonim válasza:
A világon biztosan Puskás a legismertebb, az Egyesült Államokban pedig még mindig Gábor Zsazsa.
Legnagyobbjainkat vagy nem ismerik, vagy nem tudják róluk, hogy magyarok.
Elég gyenge az önmenedzselésünk.
34/42 anonim válasza:
Uri Geller, Magyarprszágon: gyurcsány
35/42 anonim válasza:
Gene Simmons. Még beszél is magyarul.
36/42 Yeti_Magic válasza:
Szerintem Rodolfo én Houdini is közte van a leghíresebb magyarok között!
38/42 anonim válasza:
Kesha is állítólag félig meddig magyar ,mert az egyik dédszülei magyarok voltak és Szentesen laktak!
39/42 anonim válasza:
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
TIBI ATYA VOLT
TIBI ATYA MOST
TIBI ATYA LESZ
40/42 anonim válasza:
Oké. Rubik Ernő, Kodály Zoltán de hol van Petőfi Sándor vagy Kölcsey Ferenc? Vagy pl.: Móra Ferenc, Fekete István, Nemes Nagy Ágnes, Weöres Sándor. Róluk senki sem hallott? (Ezek írók, költők és zeneművészek voltak.) De nem mondjátok hogy nem ismeritek Széchenyi Istvánt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!