USA-ban az őslakosság milyen szinten van kárpótolva?
Szóval azért ott se mindenki gazdag ezek szerint
Los Angeles mondjuk meglep,hogy ennyire rossz környékei vannak
11
Szerintem kinn aki akar érvényesülni az tud is
Nekem akárhány rokonom vagy ismerősöm volt kinn vagy él kinn mindenki pozitiv élményekkel jött haza vagy egyáltalán haza se jött hanem kinn él
Csak Amerikában sok a drogos meg hajléktalan is akik nem akarnak dolgozni
A sátorozós hajléktalan téma Los Angelesben is kínosnak számít, már a média is foglalkozott a dologgal pedig ez aztán abszolút nem fér bele az amerikaiak által idealizált képbe
12
És melyik államban voltak?
Mert gondolom ott államok közt kb akkora a differencia mint Európában az országok közt
Amúgy miért nem akarnak dolgozni?Mondjuk azt itt Európában sem értem akinek nincsenek céljai csak cuccozni a sikátorban
13
Unokaöcsém először is Floridában volt kinn még fiatalon egy hónapot ha jól emlékszem, majd most egy vagy két éve meg újra kiment és körbeutazta egész Amerikát meg Kanadában is volt csinált egy ilyen körutazást a baráti társaságával
Nemtudom miért nem akarnak dolgozni odakinn pedig jól lehet keresni, gondolom már olyan szintű alkoholisták és drogosok, hogy nem tudnak másra koncentrálni csak az italra meg a narkóra
Csak furcsa mert elvileg arányosan USA-ban az egyik legtöbb Oroszországgal
Amúgy nekem azt mondta egy amerikai lány,hogy sok államban elég nagy a szegénység a középosztályban is,ezek a középső államok inkább?
16
Persze csak gondolom ott is sok különbség van állam és állam között
Amúgy Oroszországra,hogy érted,hogy hullacsóró?
17
Úgy értem hogy természeti erőforrásokban nem bővelkedik hiába területileg nagy, a nagy része Oroszországnak lakatlan és erőforrásokban nulla
Oroszország soha nem tartozott a gazdag országok közé de vannak szép helyek ott is pl Szentpétervár állitólag nagyon szép azt mondják
Én nem szeretem személy szerint az oroszokat,mert mindig is terrorizálták európai országokat de ha nyugatra nézünk ott sem sokkal jobb a helyzet Amerikába teljesen befúrták már magukat a baloldali zsidók a kormányzatba és azok is mindenbe beleszólnak a rossz oldalról természetesen és követik vakon a hazug cionista zsidóikat és rendkivűl jól szórakoznak más szenvedésén Izraellel karöltve
18
Irak olajért letámadása pl
19
Igen Irakot egyértelműen az olajért támadták le az amerikaiak,nem volt ott semmilyen diktatúra elleni fellépés
Szaddam 1979. július 16. – 2003. április 9.-ig volt kormányon folyamatosan és lejátszott vagy 7 háborút meg csinált népirtást is amibe a kutya nem szólt bele
Én ahogy tudom a Dallas leforgatása óta már az amerikai olajkutak erősen meg vannak fogyatkozva ezért kellett lerohanni Irakot
Amerikában azért messze nem a legjobb az életszínvonal.
Inkább úgy mondanám, hogy a lehetőségek földje. Aki egy kicsit is talpraesett, tud érvényesülni, de lecsúszottak ott is vannak.
A legjobb életszínvonal a skandináv országokban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!