Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Régen láttam egy filmet és...

Régen láttam egy filmet és nem tudom a címét?

Figyelt kérdés
Régen láttam egy filmet aminek nem tudom a címét, és ezt szeretném megtudni. Igazából annyira emlékszem a filmből hogy egy csapat barátelmegy valahova nyaralni, majd ott találkoznak valami random idegenvezetővel aki elviszi őket a dzsungelbe, na majd a dzsungelbe az törtéik hogy felmennek egy piramis tetejére (ami lehet hogy nem piramis volt csak én nemtudom a nevét)ahol van valamilyen növény, ami emberevő. Amikor leakarnak menni az őslakosok megjelennek az erdőbe és nem engedik le őket, elkezdik a csapatot lándzsákkal dobálni, meg íjjal lődözni, majd a film végén azthiszem 1 embernek sikerül elmenekólnie.

2020. júl. 9. 00:40
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
The ruins
2020. júl. 9. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!