15-19 évesek, ti tényleg gáznak tartjátok a továbbtanulást, mert azt hiszitek a vlogolásból/influenszerkedésből meg lehet élni?
Egy tanulmányban olvastam hogy a korosztályotokban már nincs akkora megbecsültsége a diplomának, mint az idősebbeknél, ellenben sokan hiszitek úgy, hogy a Youtube által meg lehet gazdagodni.
Tényleg így gondoljátok vagy az ilyen felmérések pontatlanok?
Ti mit választotok? A továbbtanulást vagy a youtube-t? Indoklást is írjatok!
Aki inteligens, normális gimibe jár, tanultabb szülei vannak, az nem hiszi ezt, mert látja, hogy a tanulással mire lehet vinni és hogy az egyetem mennyivel értékesebb tudást ad, mint a kommersz-szemét influenszervilág.
Ezt jellemzően a leglepukkantabb szakközepekbe járó, putris vagy félputris körülmények között élő fiatalok gondolják így.
Az már más kérdés, hogy az utóbbiakból egyre több van sajnos. 19/f
Meg lehet a ilyen online világból is nagyon jól élni, nem hülyeség.
De millióból ha egy embernem sikerül.
Amíg tovabb tanulni szinte biztos lehetőséget biztosít munka terén.
Kétlem, egy jó mérnöki diplomával ne lehet jó állást találni.
Jó tartalom gyártóvá nagyon nehéz válni, szinte mint egy diploma. Mindenféle videós trükköt, szabályt ismeri kell.
Az eszközök se olcsóak.
Nem elég már rég egy kamera, mikrofon kombó.
"Hát sokan három/több diplomával is munkanélküliek"
és még többen azok anélkül vagy egy elavult szakmával.
Hát sokan megélnek a youtuberkedésből és olyanok is, akik a diplomájukkal nem tudtak elhelyezkedni "normál" munkahelyen, szóval nem értem a kérdezőt, hogy mit akart ezzel az egésszel.
Tudomásul kellene már venni, hogy nincs annyi megüresedett diplomás állás (IT,orvosi szektort most hagyjuk), mint ahányan lediplomáznak - pláne most, hogy mindenki megkapta nyelvvizsga nélkül is a diplomáját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!