Mi bajotok van a románokkal?
Kezdjük ott, hogy náluk feleannyiba kerülnek a kaják, mint itt, tök olcsó az ottani Lidl-ben a Toblerone is, meg van ott egy hamburgerező ahol a kérésedre négy különféle sajtot nyomnak a buciba, ilyen nálunk sehol nincs.
Voltunk állatkertbe is ahol meg lehet simizni az elefántborjakat, itt meg csak a kerítésen keresztül bámulhatod őket.
Ja, meg ott vannak az utcán ilyen tányérjós meg üveggömbös nénik népviseletbe, az annyira tök jó, itt meg olyan unalmas minden.
Szüleimmel voltam ott tavaly.
Micsoda érvek! :DDD
Egyébként semmi bajom az átlag románnal.
Basszus,micsoda érvek ezek...
Attól jobb ott élni,hogy van ott EGY olyan hamburgerező,ahol 4 féle sajt van,meg meg lehet simogatni az elefántborjakat?
Hidd el,maga az ország valami borzalom.
A románokkal semmi bajom nincs. Sok magyarországi románnal van. Kövezzetek meg, de borzasztó, ami ezen, és a környező településeken megy.
Üdv, egy magyarországi (félig) román, aki itt ragadt egy csomó arrogáns, undorító emberrel.
Turistaként minden ország szép, és minden vendéggel kedvesek, tudod, abból élnek. 😉 Ellepi őket a szemét, viselkedni nem tudnak. Romák, nálunk is vannak, gondold át kiket védsz.
De szerintem még fiatal vagy és nem látod a helyzetet.
Menj oda lakni, és majd beszélgessünk el egy év múlva erről.
Biztos nagyon nagy öröm a kiselefántnak ha ezren összefogdossák.
Amúgy nekem nincs bajom a románokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!