Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A dohányboltban kétszer is...

A dohányboltban kétszer is nagyon pimaszul viselkedtek velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Írtam a panaszkönyvbe (amit alig értem el a 180 cm-mel), de sztem tuti nem lesz semmi következménye, hacsak nem írok a Nemzeti Dohányboltkereskedelmi Rt.nek. De nekik nincs panaszkezelési elérhetőségük. Ld. még: [link]

2020. jún. 6. 23:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Mai folytatás: nem mentem vissza sem a kedves barna hölgyhöz, sem a drága főnökéhez. Úgysem lenne bent. A pecsét meg úgysem kerülne elő. Jól meg fogják még szívni, a jegyzőkönyv vagy mifene nálam, pecsét nincs rajta, de az az ő felelősségük, szépen elküldöm egy-két helyre (Fogyasztóvédelem, felettes szerv).

Mellesleg ma bementem egy másik (sokkkal lepukkantabb helyen levő) dohányboltba, ahol kedvesek voltak, megmutatták mind a négy fajta cigit, amire kíváncsi voltam. A Vásárlók könyvét megmutatták, szép volt, tiszta, új, szalagos és LEPECSÉTELT. Hoppá.

2020. jún. 8. 17:52
 12/13 A kérdező kommentje:
És nem, nem akarom, hogy a kedves barna hölgyet kirúgják (nem is fogják, jól helyezkedik ő), csak annyit, hogy végre értsék meg, hogy nem lehet csak úgy pofátlannak lenni a vásárlókkal.
2020. jún. 8. 17:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha csak két választásom lenne, hogy veled, vagy a pofátlan eladóval maradjak egy lakatlan szigeten, akkor gondolkodás nélkül az utóbbit választanám.

Ez talán többet elmondhat rólad, mint az elmúlt 12 hozzászólás, válasz, jegyzőkönyv, rendőrségi jegyzőkönyv, panaszkönyv, békéltető bíróság, bírósági jegyzőkönyv stb.

Ha látnád magadat kívülről azzal a hatalmas 180cm-eddel, hát, nagyon elszomorodhatnál.

"velem aztán nem lehet pofátlan lenni, majd én megmutatom neked, no, csak meglásd, én 180 cm vagyok, velem nem lehet szarozni! megyek én és kiperelem a sz_rt is belőled!"

Ez egy 5 éves kis hólyag, gyerek, akit nem szeretnek eléggé a szülei/szekálták a társai.

Tudod mi a baj?

Hogy te képviseled a magyarország népességének legalább 33-40%-át.

2020. szept. 29. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!