Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerettek élni? Miért?

Szerettek élni? Miért?

Figyelt kérdés
Tudom nem ehhez a témához jön de nem tudtam hova irni!
2010. júl. 30. 21:02
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Igen, mert van kiért! :) <3
2010. aug. 10. 16:49
 32/37 anonim ***** válasza:

Igen. Főleg a fantáziám miatt. Én már a saját gondolataimat is élvezem, olyan izgalmasak. És imádom leírni őket, szeretnék író lenni. Szerintem gondolkodni és alkotni a legcsodálatosabb dolog a világon.

15L

2010. aug. 10. 18:32
 33/37 anonim válasza:

Aki tesz azért hogy jó élete legyen, és nem nézi tétlenül ahogy tönkremegy minden, az szerintem szeret élni és megérdemli. De végülis szeretünk-nem szeretünk, el kell fogadnunk. Számomra azok, akik öngyilkosságot követnek el, azok szimplán gyávák. És bár mivel emberek vagyunk, sokunk az. De nincs olyan amiből nem lehetne jól kijönni, csak tenni kell érte. Az elmúlt fél évben nekem is minden rossz volt, semmi az ég világon nem jött össze hiába próbálkoztam, mindig jön valami új ami keresztbe tesz nekem...Semmi kedvem nem lenne élni de mégis akarok. Ha minden jól és simán menne nem lenne abban semmi izgalmas...Én szeretek küzdeni azért hogy jó legyen az életem vagy jobbá tegyem. Aki csak panaszkodik, sajnáltatja magát és feladja mindig, az ne csodálkozzon hogy milyen "szar"nak tartja az életét.

L17

2010. aug. 10. 23:43
 34/37 anonim ***** válasza:

Hát őszintén szólva gyakran nem szeretek élni..De az öngyilkosság soha sem jutott eszembe.Csak jó lenne már kilépni ebből a balszerencséből:

-a leptopom már 3-szor elromlott(2év alatt)

-folyon beteg vagyok,pedig próbálok egészségesen élni

-tele van ocsmány rovarokkal a szobám(CSAK az enyém)

-A Biciklim is csak 1 évig volt hibátlan...

rögtön ennyi jutott eszembe,de vannak még más balszerencse is..

2010. aug. 11. 08:28
 35/37 anonim ***** válasza:

08:28

Na nehogy már ezért ne szeress élni... ez nem balszerencse.... bocs, nem bántásból, csak nem szeretem, amikor valaki ilyen apró dolgokról képzeli azt, hogy életretardáló események...

Máshol éheznek, gyerekeket erőszakolnak meg, ütik-verik az embereket, 10 évesen gyilkolni küldik őket.... elhiszem, hogy igenis fontosak a saját magunk kis problémái is, de nem annyira fontos egy laptop, hogy az elromlása még az életkedvünket is elvegye.

2010. aug. 11. 09:56
 36/37 anonim ***** válasza:
Tudom én is,hogy a Táliboknál meg az araboknál sokkal rosszabb világ van,de én most a körülményeket néztem...Olyan peches ember ritka Magyarországon,mint én.
2010. aug. 11. 10:55
 37/37 A kérdező kommentje:
Egyre érdekesebb válaszok érkeznek! Van 1-2 elgondolkodtatóó! Sok igazság van bennük! Hasznos, minden válaszadónak ment! Irjatok mégg!!!
2010. aug. 11. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!