Szerettek élni? Miért?
Ha nem lennék beteg, ami gyógyíthatatlan (pikkelysömör), és normális apám lenne, aki nem iszik, pénzt költ, akkor jobban. Így is elvagyok, van párom, javarészt ő tart életben. :D
Szóval olyan félig-meddig igen.
Én szeretek. Szeretek szerelmeskedni meg enni, már ennyiért is elég lenne. Szex után enni...
De van egy kisfiam, aki még alig tud valamit a világról, mert csak egy pár hónapos, és olyan sokat mosolyog, meg kacag, ha megpuszilgatom. Csak bámul a semmibe és mosolyog. Lehet, hogy többet tud mint mi. Úgy néz rám sokszor, mint aki nagyon nagyon szerelmes... Ezek jók! Meg az életemre visszagondolva is minden szép, nyaralások, zabálások és a többit le sem írom.
Te szeretsz élni?
Szeretek, mert megtanultam felfedezni az emberekben és a körülöttem lévő világban lévő jót, szépséget és értéket. Néha nagyon nehéz, ilyenkor hagyom magam egy kicsit szomorkodni, de a végén azért összeszedem magam.
aki azt állítja, nem szeret élni, mert nincs kiképezve az élet nehézségeire... nos, őket szánom. senki nem úgy születik, hogy csettint a gondokra, de legalább megpróbál megküzdeni velük, akarja és nem siránkozik, ha nem sikerül, hanem megy tovább...
Mert a létezés a legcsodálatosabb dolog. Az örök boldogság, a mindenség ismerete, felemelő. Persze ez utóbbinál még nem tartok. (mindenség tudásánál):D
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!