Van olyan ember, aki ha kíváncsi egy könyvre, akkor elolvassa az utolsó oldalát?
Figyelt kérdés
Én nem ilyen vagyok, de nagyon érdekelne, ezért egy felmérést csinálnék, hány embernek szokása ez?2020. jún. 3. 14:26
21/22 anonim válasza:
20 nekem hasonló történt, egyik osztálytársam elvette a könyvet, amit épp olvastam, és bunkóságból hangosan felolvasta az utolsó bekezdést.
Már csak annyi volt a probléma, hogy azt a könyvet már háromszor olvastam előtte, és hogy a köszönetnyilvánítást sikerült felolvasnia😃
22/22 anonim válasza:
Nekem általában rossz szokásom, hogy az elolvasandó könyvnek először a legeslegutolsó mondatát olvasom el, aztán kezdem az elejéről. Én sem igazán értem, miért csinálom ezt, holott párszor már megjártam pl. a Hentai - előrajzolt gyilkosságok c. könyv esetében, ahol konkrétan az utolsó mondatban azonosítják a gyilkost. :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!