Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van olyan ember, aki ha...

Van olyan ember, aki ha kíváncsi egy könyvre, akkor elolvassa az utolsó oldalát?

Figyelt kérdés
Én nem ilyen vagyok, de nagyon érdekelne, ezért egy felmérést csinálnék, hány embernek szokása ez?

2020. jún. 3. 14:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
De hozzátéve: Azóta soha nem csináltam, tanultam a leckéből
2020. jún. 3. 19:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Én sose csináltam ilyet. Nem is értem azokat, akik így csinálják, de ődóguk.
2020. jún. 3. 19:54
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok ennyire önspoilerező, de az már sokszor előfordult hogy egy izgalmas történet közepén a másik oldalon lévő új fejezet kezdő sorát elolvastam.
2020. jún. 3. 19:56
 14/22 A kérdező kommentje:

Igen, ez szerintem is egy rossz szokás, akár elolvassa utána az ember a regényt, akár nem, kérlek gondoljatok bele, mit érezne ettől az író, aki oldalak százait vetette papírra, hogy megágyazzon egy jó befejezésnek, ami a hab a tortán, a tetőpont, talán évek munkájának a megkoronázása.

Az indulatosságért pedig elnézést kérek.

2020. jún. 3. 19:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy valakinek az okoz örömet ha először megtudja a történet csattanóját, aztán kíváncsi arra hogy az író hogy tudja kibontani a sztorit.

Nincs ebben semmi rossz.

2020. jún. 3. 20:46
 16/22 A kérdező kommentje:

De akkor őt nem a záró sorok érdeklik, hanem már tudni akar valamit a sztoriból? Tehát akkor inkább az egész utolsó fejezetet is elolvassa?

(Ez kicsit más, de ez is érdekes -számomra ez is nagyon fura-)

2020. jún. 3. 20:56
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én gyerekkoromban csináltam ezt gyakran, nem tudtam ellenállni. De már leszoktam róla, sokkal jobb az úgy, ha nem tudom előre :)
2020. jún. 3. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok nagy mértékben, de néha belebukok, hogy érzem, hogy jó, érdekel a könyv, és mégsem, de ez ritka.
2020. jún. 3. 21:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy nem kell félni az utolsó oldaltól. Az utolsó oldalon szinte soha nincs semmiféle spoiler. Nyilván nem a könyv legutolsó lapján derül ki, hogy X és Y egymásra talál, vagy Bellát megharapja Edward, és hasonlók. A fontos részek a könyv vége felé vannak, ez igaz, de biztos nem az utolsó oldalon. Ott már a levezetés van, semmi extra. Én meg szoktam nézni az utolsó oldalt, innen a tapasztalat. Még soha nem találtam ott spoilert.
2020. jún. 3. 21:07
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem egyik osztálytársam ilyen. Múltkor elvittem suliba az egyik könyvemet, hogy lyukasórán olvashassak, osztálytársam meg fogta, elolvasta az utolsó oldalt és leszűrte, hogy nem jó ez a könyv...
2020. jún. 4. 10:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!