Mi történt az USA-ban múlt héten, amikor egy buliban meghalt 19 fiatal?
"horrorfilmek nézésnek van ilyen hatása, tömeggyilkosok életéről is lehet hallani, hogy hogyan tréningeztek: pl. koporsóban aludt 2 évig, gyilkosságra buzdító szövegeket hallgat, egyáltalán gondolkozik erről"
Tömeggyilkosokkal ,sorozatgyilkosokkal már azelőtt baj van , mielőtt bármilyen gyilkosságot elkövetnének akár gondolatban is.Inkább a rossz környezet,általános elégedetlenség vagy egyéb neurológia betegségek következménye ,hogy hasonló deviáns viselkedéseket produkáljanak.
Talán a horror rátesz egy kiskanállal ,de nem ő a probléma forrása.
Mellesleg "érdekes" véleményt képviselsz a tranceről.Bele se merek gondolni ,hogy mit mondanál az én kedvenc zenéimre:)
-.-"
Szóval kedves kérdező, aki nagyon okos, ezt leszűrtem.
Neked nem volt fiatalkorod?
B@sszus, ha tudnád a zene miatt mit csináltam 14 éves koromban:)
Ha tudnád most mit meg nem tennék a zenékért amiket szeretek.
Nem azért mert egy eltorzult lelkű depressziós pics.a vagyok, egyszerűen szeretem a zenét, nem érdekel hogy agresszív-é vagy sem.
Ha valamit szeretünk, hát az befolyásol(tánnem voltál szerelmes?).
Én fiatal vagyok, és az alkohol nekünk nem azért kell, hogy megpróbáljuk a problémánkat orvosolni, egyszerűen csak jó. Ez hozzátartozik a korunkhoz. Füveztem már és gombáztam is, a legális drogokat is kipróbáltam, mert kíváncsi vagyok, milyen másnak lenni, máshogy látni dolgokat, és érdekesek nagyon...
Attól függetlenül van egy határ, nyilván.
De lehet feszegetni, majd a határőrség visszadob.
14 évesen elszöktem Szigetre Ska-pre, saját pénzből, mindent magamnak fizettem és mikor anyámék felhívtak nem hazudtam elmondtam nekik hol vagyok. Igen a zene miatt. És nem bántam meg.
És azokat se bántam amior részeg voltam. És nem bántam meg semmi mást se.
Abban a korban vagyok, amikor ezeket megtapasztalhatom, mert fel kell nőnünk és akkor már nem szabad megtapasztalnunk, mások érdekében, akik akkor már tőlünk függnek.Pl, apaként , anyaként.
De van jogunk kipróbálni.
Nem érdekelnek az orvosok, se a nevelők és a tanárok.
Tapasztalva tanul az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!