Mi történt az USA-ban múlt héten, amikor egy buliban
meghalt 19 fiatal?
Senki nem beszél depressziós zenészekről... szerinted a depressziós ember boldog dalokat ír IQ fighter? Fújja a saját kitalált baromságát és meggyőzhetetlen... Fogalmad sincs mi az a trance zene... de igaza van az utolsónak... utána néztem és a rendőrök rossz döntése miatt tört ki pánik na meg a sokkal több ember miatt... Semmi köze a stílusokhoz... az összewikipédiázott baromságaidat meg add be akinek akarod... csak mert egy dolognak ugyan az van a nevében, mint egy zenei stílus egyáltalán nem azt jelenti, hogy összefüggésbe is hozható... Menj inkább a a 24 óra társkereső rovatába... ott fáraszd az embereket.
2010. júl. 28. 20:59
http://www.youtube.com/watch?v=NphChyjlAFU
Igen.. abszolút depressziós, személyiség gondokkal küzködő embereknek néznek ki... a 140-150 bpm-et meg ki nem szarja le? a hardstyle 180 felett kezdődik... Most még magyarázd be, hogy ha a DJ rosszul indítja a zenét, akkor az összezavarja a szinusz csomót az ember szívében és a BPM miatt fog megdögleni az emberiség... Mit tudsz te a zenészek életéről? SEMMIT! Kitaláltad magadnak a létező legnagyobb baromságot és most itt vered magad, hogy vagy valaki... 2006 óta követem a trance zene nagyjait és kevésbé ismert zenészeit. SOHA még egyetlen egyszer sem szereztem róla tudomást, hogy bármelyiküknek is bármilyen lelki eredetű gondja lett volna... Hogy drogozik a fiatalság? Ki nem szarja le.. az ő életük...azt csinálnak vele, amit akarnak. Azelőtt is voltak és ezután is lesznek. Menj és keress egy térképet hátha sikerül megtalálni az USA-t EGY MÁSIK KONTINENSEN illetve Németországot... Fogadjunk, hogy egy 50 éves öregasszony vagy, aki most fedezi fel az internet rejtelmeit és próbál a legokosabb lenni...
2010. júl. 28. 21:07
2010. júl. 28. 21:12
Összekevered a mai fiatalokat az EMO-sokkal és a darkokkal, aki nem ugyan azok...
2010. júl. 28. 21:12
25/45 A kérdező kommentje:
Ezzel a stílussal azt reprezentálod,hogy könnyen elveszted a nyugalmadat,míg én,aki nem hallgat ilyen zenéket, nyugodtan tudom olvasni a felhozott példáidat, mert én nem érzelmileg kezelem ezt a kérdést, hanem körbe kívánom járni tudományos forrásokat is felhasználva. Amennyiben az utóbbi 4 évben nem érdeklődtél a zenészek magánélete iránt, szándékodban áll-e most feltérképezni ezt az oldalát is a dolgoknak?
26/45 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy téged nem érdekel az orvosi vonatkozása ennek a kérdésnek, és a drogozó fiatalok sem foglalkoztatnak, mert magaddal vagy elfoglalva. Van olyan szerencsére, akit érdekelnek ezek, gondolj bele, ha tönkremegy ezeknek a fiataloknak az élete, ki segít nekik? Ilyen hozzáállással, hogy nem érdekel ki mit csinál, te biztos nem.
Én csupán azért vagyok dühös, mert egy magát okosnak képzelő pancser, aki nem tud mit kezdeni a szerda éjszakájával... szembeszáll több reálisan gondolkodó emberrel és nem képes belátni, hogy egy gyökér... Én nem vagyok ideges csupán bosszant, hogy úgy állítasz véleményt az általam leginkább tisztelt dologról, mintha bármit is tudnál róla. A zenészek életét folyamatosan nyomon követem. Minek térképezzem fel? Szövegértés 1-es... Ha ennyire segíteni szeretnél a mai fiataloknak akkor hajrá... én mondom, aki köztük éli minden napjait, hogy le sem fogják szarni amit mondasz... Egy tinédzsernek a zene és a barátok a mindene... Csak szemléltetés képpen: az iskolai felvilágosítás, ami elvileg időben történik és felkészíti a gyereket... rohadtul nem érdekli őket mert már 4 éve mindent tudnak és nem érdekli őket, hogy egy idősebb ember mit mond. Azt hiszed nincsenek tisztában a dolgokkal? Nem hülyék... többet tudnak a drogokról, mint amennyit te valaha is összeolvasgathatsz róla a neten... 20 méterről kiszúrják a 10 cm magas canabis-t amit te 2cm-ről is nehezen határozol meg... De tudod mit? Segíts nekik, hogy ne drogozzanak engem nem érdekel... csak előtte át kéne gondolni bizonyos dolgokat pl.: a témához teljesen oda nem illő dolgokat nem kéne belekeverni a dolgokba.. jelen esetben a zenét. Semmi köze a fiatalok viselkedéséhez... maximum jobban érzik magukat tőle vagy megvigasztalja őket... Ez csak egy szórakozás... ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy a horrorfilm nézés tömeggyilkosokat teremt... ugyan úgy semmi köze a tömeggyilkosoknak a horrorfilmekhez. Mindegy... engem nem érdekel tovább... nem fogok ehhez a hülye kérdéshez írni többet.. sem olvasni innen. Törődj a magad dolgával és segíts a ,,védtelen" fiatalokon...
2010. júl. 28. 21:51
Még mindig nem értem ezt az általánosítást. Eléggé merész ilyen fogalmakkal dobálózni, hogy az ilyen bulikra bedrogozva járnak a fiatalok. Van róla valami statisztikád? Nekem több haverom is szereti a hasonló zenéket, járnak bulizni is és mégse hiszem, hogy bedrogozva tennék, már csak azért se, mert a munkájuk során felelősségteljes feladatokat végeznek el (mérnökök, közgazdászok, tanárok, stb.).
2010. júl. 28. 21:56
29/45 A kérdező kommentje:
Pontosan így van, a horrorfilmek nézésnek van ilyen hatása, tömeggyilkosok életéről is lehet hallani, hogy hogyan tréningeztek: pl. koporsóban aludt 2 évig, gyilkosságra buzdító szövegeket hallgat, egyáltalán gondolkozik erről. Azt pedig általánosan lehet tudni, hogy minden a fejben dől el, ez is.
30/45 A kérdező kommentje:
Az probléma, hogy felelősségteljes feladatokat ellátó embereket is, értelmiségiket beszívja a bulikultúra. Az sem helyes, hogy látom, hogy az iskolában a fiatal igazgató együtt cigizik a diákokkal szünetben, és esetleg szexuális zaklatásnak minősülő megjegyzéseket tesz. Aki példamutató pozícióban van, nem engedheti meg magának az ilyesmit. Persze itt nem arról van szó, hogy egy tudományterületről az ember mennyi tudást és információt halmoz fel, hanem a személyiségről, az alapvető értékekről, a szellemi-testi egészségről, amit nem az iskolázottság határoz meg elsősorban.
Kapcsolódó kérdések: