Mi történt az USA-ban múlt héten, amikor egy buliban meghalt 19 fiatal?
Hááát... akkor más partyn miért nem halnak meg tömegesen az emberek? Szerintem nincs köze a zenéhez, már bocsi, és az meg hogy aki ilyen meg olyan zenét hallgat, az mind drogos, az azért elég merész állítás szerintem. :/
17L
A trance eredetéről mit tudtok? 140-150-es ritmus szerint komponálják, ami hasonló mértékű szívverést jelent, neurológiai ingerületet idéz elő, ami rosszulléthez vezethet főleg alkohollal, droggal kombinálva. Mi ebben a megnyugtató? Ki mit szed, nem mindegy...én nem tartom helyesnek se a mértéktelen alkohol- és kávéfogyasztást sem, és látok különbséget a tudatmódosító szerek és kávéfogyasztás között.
A trance zenészek életére is kíváncsi vagyok, ki mit tud róla? Lehet-e rajongani egy depressziós, őrült, személyiségbeli problémákkal küzködő emberért és zenééjéért? Belegondol-e valaki abba, hogy az előadó szereti-e a rajongóit? Vajon hogyan viszonyul hozzájuk,ha saját magát nem szereti és a boldogságot nem találja meg? Tud-e az ilyen ember békét,nyugalmat nyújtani a zenéjén keresztül,ismerik-e ténylegesen az emberek ezt az állapotot?
Mellesleg azért hozom összefüggésbe a zenét a történtekkel, mert a transzállapot és hipnózis létező orvosi fogalmak, és létezik olyan, hogy trance-like-state,ami összekapcsolódik a trance zenével is. Depresszióból fakad a tompaság is,és az ilyen zene hallgatása csak elmélyíti ezt,és még nagyobb az esély arra,hogy pánik alakuljon ki.
Neked bármit írnak, te csak fújod a te dalodat!
Érts szöveget: a Duisburgban történteknek SEMMI közük a zenei stílushoz.Ha gospel együttesek énekelnek a kamionokon, ugyanaz történt volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!