Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az egyetemsiták miért vannak...

Az egyetemsiták miért vannak úgy elszállva maguktól?

Figyelt kérdés
Sajnos ismerőseim körében is tapasztaltam,hogy amint felvették egyetemre,egyből megváltozott a viselkedése,olyan "ki ha én nem" stilúsa lett..,és ez nagyon taszitó!!!Miért kell igy elszállni,attól hogy egyetemre jár valaki?Felsőbbrendűnek érzi magát? Az még nem fodult meg a fejében,hogy amint kikerül onnan,rögtön diplomás munaknélküli lesz?Mehet árut feltölteni valamelyik nagyáruházba... Akkor legyen nagyképű,naaa?!!Szakemberekből meg hiány van,mert mindenki a munka könnyebik végét akarja megfogni és inkább ül egy légkondis irodában,és szellemi "munkát" végez,semmint egy jó szakmát tanult volna,és dolgozna,ezzel is előre mozditva az ország gazdaságát,iparát!!!
2010. júl. 27. 19:51
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

" Ezért nem kéne lenéznie egymást a két "csapatnak". Egyik munkája sem értékesebb a másikénál."

Általában az egyetmistákra,diplomásokra jellemző,hogy akinek csak szakmunkás végzettsége van,azt valahogy lenézik,pedig az is ugyanolyan értékes ember és nem hülye(!!) attól hogy nem végzett egyetemet!És ,még sorolhatnám..

2010. aug. 4. 09:33
 22/22 anonim ***** válasza:
Én úgy látom te akarod minden áron lenézi az egyetemistákat. Mert, amit te tanultál az a legjobb, leghasznosabb dolog a világon. Pont olyan vagy, mint ami ellen kampányoltál.
2012. jan. 22. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!