A samsung fanok miért vannak elszállva a galaxy note-tól meg attól az s-pen-től?
nem nagy cucc
sajnos ha lesz benne s-pen akkor nem lehet capacitiv mert ugye a műanyag végű s-pent az nem vinné vagy régi rezisztív lesz
iphone sokkal jobb
nem vannak elszálva, ez az igazság.
gondolkozz már.egy 200ezres telefonba rezisztív kijelzőt tesznek?idióta
de mit raknak abba a tollba,hogy működjön capacitiv kijelzőn?
van valami oldal ahol pontosan le van írva?
Nekem azért kéne ájfón ingyért.
A kapacitív toll nem egy új dolog, már a HP is csinált a kapacitív kijelzők megjelenésével egy időben.
Te is barkácsolhatsz otthon:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4YE8r..
(És mellesleg van egy rakat olcsó s-pen szerű cucc az amazonon, ami iPhone és iPad kompatibilis is.)
Szóval én sem tudom, mit kell elájulni az új tolltól. Viszont a Galaxy Note tényleg jó...
Ingyen énis elfogadnám, de csak azért, mert eladnám, s vennék az árából 1 nálánál sokkal értelmesebb telót, de használatra inkább Nokiát használok, mint iPhone-t.
Amúgy nincsenek elszállva, mert ők legalább tudják, hogy mi is van benne, s nem csak a márkára hajtanak. Muszáj c-vel írni a kapacitívet? Mert írhatod c-vel, csak legalább tudd, hogy mi is az. Recesszívet meg mért raknának bele 1 csúcskategóriás telefonba? Sztem annyira nem hülyék. Látod, ha gondolkoztál volna, akkor nem néznének ennyire hülyének az emberek. Az almát meg felejtsd el.
Szerintem a Note egy korcs... 5" nem tudom mi értelme van... ha már MOBIL telefon akkor 1 kézzel is akarom használni... Az S-pen jó ötlet bár inkabb kisebb touch-screenekhez és tabletekhez használnám.
Am elfelejtetted hogy Samsungék a GHZekre verik magukat, és több GHzvel is fele olyan gyors telefont csinálnak mint az i4S. Ez nekik böki a csőrüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!