Ínátok légyszi jó magánorvost Bp. -en, aki nincs túlzottan elszállva az árakkal és lehetőleg nő?
szia en Dr. Dékány Ágnes hez jarok de szerintem egy picit draga terhesgondozas 8e ft de nagyon kedves es aranyos
Szia! Első vagyok. Dr. Toldi László, és itt a webcíme: [link]
Sztk: 17.ker., (kórház: 10.ker Bajcsy), itt ingyen rendel, és tényleg jó fej!
szia 17:27 vok
en sajnos nem tudom hogy menyit ker nekem inkab szulesznot ajanlottak es neki 30e-t fogok adni mer o nem szabja meg az arat es a dokim is mondta hogy nagyon jo szuleszno mer egyut is dolgztak mar 11 ker ben ha erdekel oda adhatom a tel szamat:)
Szia,
Dr. Csatlós Éva a mostani dokim egy tündér!!!Nagyon lelkiismeretes, odafigyel, mindig tudja/emlékszik mi van velem. Én is a 2. babámat várom, ill. februárban vetélésem volt, rögtön gyógyszert írt, vizsgálatok stb. A fiamnál más dokim volt, rengeteg pénzt hagytam nála, és nem voltam elégedett. a doktornő 3 helyen rendel (magánrendelés) 5-6000 ft/alkalom. Dunaharaszti, Nagykőrösi út, Thököly út XIV. ker., a szülésért konkrét pénzt nem kér, annyit adsz amennyit gondolsz.
A googleban rá tudsz keresni. sosem választanék mást, volt már 1-2 nőgyógyásszal dolgom, de ilyen lelkiismeretes orvossal még nem találkoztam.
Dr. Varga Horgosi Ágnes
Nála szültem, és bátran merem ajánlani, nagyon jó.
Nem tudom, van-e magánrendelése, én az Egészségházba jártam hozzá (X. kerület), meg a Bajcsy kórházba.
Bábinszki Ágot
Magánrendelő a Váci út 16. I em. 1/b. telefon: 320-4268
bejelentkezni a fenti telefonszámon lehet hétfőtől - péntekig 12-20 óráig
Bűbájos, alapos, kedves, lelkiismeretes, nagyon jó uh-os szakember is!
Ő volt a dokim, de a barátnőjéhez irányított szülés-ügyben, mert nyáron nem lesz itthon. Az új dokim Varsányi Hajnalka, aki eszméletlenül jó, imádom, de sztem Bp. legelfoglaltabb nődokija, a magánrendelését nem ajánlom, mert ezren vannak, én Telkibe járok hozzá.
Mindketten az Istvánban praktizálnak.
(ezek után biztos, hogy soha többet nem lesz férfi orvosom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!