Besokaltam a magándokimra. Orvost és kórházat váltanék, de nem szeretnék magánorvost. Irnátok pesti kórházakat ott megtalálható orvosakat és szülésznőket? Esetleg ha fogadtatok fel szülésznőt menniyt fizetettek neki?
Szia!
Én az ÁEK-ben szültem.Nem volt fogadott dokim.Szülésznőt pedig nem lehet fogadni.Mindenki nagyon kedves és tényleg figyelmes volt.A szülésznő 5 percenként rámnézett,hogy minden rendben van-e.Jól felszereltek a szülőszobák a gátvédelmet mindenkinél megpróbálják.A szülészeten 3 ágyas kórtermek vannak mindegyikhez külön zuhanyzó,wc.A csecsemősök segítőkészek igyekszenek mindenben segíteni.
Ajánlani tudom Atalay Katalin doktornőt vagy Tirdenczel Zsoltot.
Ennyi jutott hirtelen eszembe,ha érdekel még valami szívesen válaszolok.
Előző vagyok.
A látogatófolyosón gyakorlatilag bármikor fogadhatsz látogatót.Apuka a kórterembe is bemehet fél órát babázni.A baba veled van egész nap így tápszert csak akkor adnak ha kéred illetve megkérdeznek,hogy adhatnak-e a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!