Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki ismeri Egerben Gyárfásné...

Ki ismeri Egerben Gyárfásné Ildikó, Kristály Tímea, Szücsi Szilvia és valamilyen Terka szülésznőket?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek róluk és melyiket ajánlanátok? 32 hetes kismama
2008. nov. 19. 11:21
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Szia! Én mindkét gyerekemet Gyárfásné Ildinél szültem

Áprilisban a 3.at is nála és Fülöp Viktornál fogom.

Ha elmentek volna a Hospinvest miatt, akkor itthon szültem volna,de velük! Nem cserélném le öket semmi pénzért:-D

üdv és sok sikert 18 hetes kismama

2008. nov. 19. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Gerendai Terike (Terka) szerintem nagyon rendes és kiváló szakember! én nagyon meg voltam vele elégedve (5 hete szültem). segített, hogy jó humorú. nagyon figyelmes volt, de kellően határozott is. bátran ajánlom!

2008. nov. 19. 11:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is támogatom az utolsó hozzászólót....Gerendai Terike...a barátnőm most szült nála...teljes mértékben meg voltunk vele elégedve...én júniusban szülök és mindent megteszek,hogy nála.

Problémamentes,könnyű szülést kívánok...

2008. nov. 19. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Tavaly novemberben szültem kisbabámat Gyárfásné Ildikónál. Előtte nem ismertem, éppen ő volt ügyeletben, amikor megérkeztünk. Sokat segített rémült lelkiállapotomban határozott, de kedves jelleme. Emberszámba vett, persze minden kívánságomat nem teljesíthette, de a nagy átlagnál így is nyitottabbnak mutatkozott: kérésünkre gátvédelemmel szülhettem (Gyöngyösön határozottan jelentették ki, hogy 'elsőre mindenkit vágnak'). A háton fekvést nem úszhattam meg, de akkor is segített elviselhetőbbé tenni, hogy mondta, hogyan tartsam kezem-lábam, hogyan lélegezzek.

Az orvos, aki egyébként egy szintén rokonszenves fiatalember volt (Dr. Fricz Sándor), a másik szülő nőnél segített, így alkalmunk volt egy csak szülésznővel kísért szülést átélni, igaz, a hőn áhított otthonszüléstől nagyban különböző, de a kórházi átlaghoz képest csodás módon, nagyrészt Gyárfásné Ildikó közreműködésének köszönhetően.

Ha hajlandó volna kórházon kívüli szülést kísérni, biztos, hogy ragaszkodnék hozzá. Így is sokat gondolok rá, ő volt az őrangyalom abban a pár órában, amikor szükségem volt rá. Ezúton is köszönöm neki.

2009. okt. 18. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!