Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez miért olyan nagy "személyes...

Ez miért olyan nagy "személyesség"?

Figyelt kérdés

A közösségi oldalakról kérdeznék.

Ugye adottak, több millió ember regisztrál rájuk.

Rengetegen használják és ezek közül mégis sokan "bírálják". Gondolok itt arra, hogy nem tesz fel magáról képet, mert az olyan "személyes" dolog. Mindenről tehet fel, autó, képeslap, foci,stb....de magáról meg a családjáról (párjáról) nem tesz fel, mert az "személyes"

Hát én nem tudom....közösségi oldal, tehát sokan ismerik, jelölik és azok közül lehet jópáran kíváncsiak lehetnek rá. "Akik ismernek úgyis tudják...."- indok.Hát köszi.Még jó, hogy ismerősöket is jelöl az ember, akikkel pl. 15 éve nem is találkozott.

Én nem azt mondom, hogy legyen 150 képe, de 1-2 miért olyan nagy "személyesség"??

2010. júl. 25. 10:56
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
0%
Persze, keveri a sz.rt, már 100-szor leírták ugyanazt, csak éppen ő állandóan a nyomja a hülyeségét, mert nincs annyi esze hogy felfogja az írásokat:-) Na nembaj, ez a Gyakorikérdések...
2010. júl. 25. 17:28
 32/32 anonim ***** válasza:

>Mindennapi, teljesen normál képek -szerény véleményem szerint- nem szolgálnak alapot semmiféle "csínyhez". Azoknak unalmas nézegetni, hogy xy-nak mennyire nagy már a gyereke, vagy hogy milyen volt felmenni a Kékes-tetőre.Azok nem ilyen képekre "vadásznak"<

Bocs, tudom, hogy elkanyarodom a feltett kérdéstől, de érdekesnek találom ezt a mellékszálat, hadd offoljak egy válasz erejéig :). Szerintem csínyre nemcsak a kép adhat apropót, hanem a személy is. Pl. a példának említett tanár vagy egy nagy cégnél a főnök célponttá válhat akkor is, ha a közzétett képei semlegesek. Vagy mondjuk egy visszautasított udvarló felteheti bosszúból valakinek a képét társkeresőre, vagy hamis profilt csinál esetleg perverznek átalakítva a képeket stb. Nyilván nem mindennapos ez, de hallunk azért néha ilyen sztorikat, itt a GYK-n is volt már panasz képpel való visszaélésről. Szóval el tudom képzelni, hogy valaki tart az ilyen hülyéktől és igyekszik minél kevesebb muníciót adni nekik, főleg, ha olyan pozícióban van, hogy akaratlanul is szerez haragosokat.

Még egyszer bocs a félig OFFért, amúgy nem a saját paranoiámról van szó, csak érdekesnek tartom a kérdésedet, és továbbgondoltam :)

2010. júl. 25. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!