A budapestiek pörgösebbek,itt pörög az élet ugyanis,nyüzsi van.én meg azt nem szeretem ha valaki megnyomja a T-betűt vagy tájszólással beszél.
2010. júl. 23. 19:29
12/21 anonim válasza:
Kedves kérdező! Írhat ide 50 ember is különböző okosabbnál-hülyébb választ, nem jelent semmit! Csak korlátolt emberek általánosítanak néhány negatív tapasztalat alapján. Én sohasem venném a bátorságot, hogy tájegységeket minősítsek, csak azért mert az ott élők közül néhányan rossz benyomást tett rám. Mindig is szerettem a vidéki embereket (szülői kötődéseim is vannak...) és ezen az sem változtat, hogy akad közülük néhány, aki egy ilyen sértegető kérdést tesz fel...!
2010. júl. 23. 19:30
13/21 anonim válasza:
Mindenkinek vannak fura szokásai, a kisfőnökömnek például az, hogy mindenkitől 200%-ot vár el (már a gépek se bírják), holott ő 20%-ot se teljesít...
De amióta Phoebe a Jóbarátokban megénekelte: Minden ember szabadon lehet hülye... NE ÁLTALÁNOSÍTS, mert ezzel te se vagy jobb, mint akik miatt rossz a véleményed.
2010. júl. 23. 19:39
14/21 anonim válasza:
Miért általánosítanak a vidékiek? Nem is itt élnek, sőt...
2010. júl. 23. 20:02
15/21 anonim válasza:
Azok közül akik nagyképűek a legtöbbje még nem járt Pesten kívül, de közben meg azt sem tudja hogy minek hívják a szomszéd utcát..
2010. júl. 23. 20:16
16/21 anonim válasza:
hát nem tudom!sztem igaza van a kérdezőnek,lehet hogy nekik felse tünik,de nekem az mentallitás nagyon nem jön be!aki kivülálóként látja és nem él benne,az általában mind undoritónak találja!mind azt a nagyképüséget és kiha én nem viselkedést,én szószerint ha felmegyek pestre nekem hányingerem van a várostól és az emberektől legfőképpen!nekem rossz tapasztalataim vannak!amúgy budapest egy lepukkant város,annál leoukkantabb emberekkel!el lehet menni győrbe vagy sopronba,szombathelyre mondjuk,igaz nem olyan nagy városok,de kicsit kulturáltabb én úgy gondolom!lehet lehurrogni kedves budapestiek,de ezen a véleményen sajnos nem csak én vagyok így!én ha megyek pestre,én csak annyit mondok,hogy megyek a nagyfaluba!
2010. júl. 23. 22:39
17/21 anonim válasza:
22:39!
Gyermekkoromban, hosszú éveken keresztül, meg is nevezem: Tiszafüreden töltöttem a nyári szünidőket édesanyám testvéreinél. Később is, minden évben, amikor tehettem, rövidebb-hosszabb időt ott töltöttem. Imádtam, a megmaradt kemencét, a nyári konyhát, a pajtát, a kubikgödröket a szakajtót, az ízes beszédet. (Hallottad-e mostanában büszke vidékiként azt a kifejezést, hogy " ne igyál már annyit hé, mert holnap nem győzöd jaj-istenemmel???") Senki sem bántott, sértegetett azért, mert én Pestről jöttem, mindenki szeretettel fogadott. Ha neked ilyen lesújtó véleményed van rólunk Budapestiekről, akkor nem biztos, hogy csak mi változtunk, lehet, hogy te is elveszítetted azt a régi identitásodat! Szavaidból nem az igazi, tisztán látó vidéki ember típusa cseng, hanem lesűllyedtél a "nagy falu" szinvonalára!
2010. júl. 23. 23:11
18/21 anonim válasza:
azta micsoda bölcs vagy...
2010. júl. 23. 23:16
19/21 anonim válasza:
Vagy talán csak más időben születtünk és nőttünk föl...
2010. júl. 24. 00:16
20/21 anonim válasza:
22:39 - Aki ide született és nincs pénze elköltözni, de nem olyan, akik miatt neked és a kérdezőnek rosszak a tapasztalataitok, az mégis mit tehet? Csak azért, hogy ti jobban kedveljetek, nem rabolok bankot, hogy ne legyek pesti, sajnálom. Tudom, hogy egy koszos város, de mit tehetek én egyetlen emberként? Tudom, hogy sok a bunkó, de nem én vagyok az anyjuk. Tudom, hogy sokan lopnak, de nem én szabom meg a törvényeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!