Megpróbálnád beleélni magad a helyzetembe?
47 lves vagyok. Okos, művelt nő, bár anyagiak is rendben vannak.
Amit megengedek magamnak, és nem kerül egy kisebb vagyonba:
- könyvek.Imádok olvasni. Facebookon több csoport is van ahol könyveket árulnak, de van amikor piacra megyek, és ott veszek pár száz forintért.
- gyógyfürdő. Heti egyszer elmegyek gyógyfürdőbe. 3 órás, pihengetek, lazulok, szaunázni is szoktam.
- Costa kakaó. Férjemmel heti egyszer beülünk a cotába kávézni. Ő kávézik, én kakaót iszom (nem szeretem a kávét)
- Coca cola. Cola függő vagyok, így colára mindig igényem van. Nem iszom soha alkoholt, nem dohányzom, nem drogozok. Colna az egyetlen bűnős szenvedélyem.
-Évi egyszer nyaralás valahol.
Ezek nem luxus dolgok.
Elsőre nekem szellemi-, testi táplálékok jutottak az eszembe.
Például: nyugodt olvasási lehetőség munka után, vagy szabadidőben. Sportolási lehetőség otthon, pl.: szobakerékpár, túrázás, boxzsák-boxkesztyű, futási lehetőség, kerékpározás. meditálás-jóga. Alvási lehetőség. Szépítkezési lehetőség: mani-, pedikűr:), hajmosás, talpmasszázs:). Barátkozás, ismerkedés emberekkel, majd kialakítva fenntartani velük a kapcsolatot. Tanulási lehetőség pl.: távoktatásban. Zenehallgatás. /37F/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!