Ti hol barátkoznátok?
Figyelt kérdés
Tegyük fel,időm nagy részében csak interneten lenne időm megismerni új embereket. Hol tudnék ahol nem találnak meg olyanok akik mást akarnak?2020. jan. 17. 13:07
1/3 TappancsMancs válasza:
A második mondatot nem igazán értem. Kicsit elmondanád valahogy másképp?
2/3 A kérdező kommentje:
Hát kapcsolatot,szexet akarnának.
2020. jan. 17. 14:12
3/3 Legyenszépnapod! válasza:
Sajnos szerintem mindenhol vannak olyan emberek. Esetleg ha van párod azt hamar elmondod, vagy olyannal ismerkedsz akivel nem vonzódtok egymáshoz vagy mi (mondanám hogy azonos neművel, de van, aki ahhoz vonzódik, de érted nem? ':D) na mindegy, szóval az ilyen emberek mindenhol ott vannak, ha valaki nagyon nyomul azt le kell rázni és kész, szerintem
Esetleg olyan portálokon, vagy facebookcsoportokban, ahol azonos érdeklődésű emberek vannak. Szóval pl könyves csoport ott mindenki a könyvekről akar beszélgetni szóval nem hiszem hogy elsősorban a randizás lenne a szándék
Bocsi ha kicsit összeszedetlen voltam, remélem segítettem : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!