Barátkoznátok tovább így is egy leszbikus barátnőtökkel? (többi lent)
Van egy lány, akit tavaly ismertem meg az egyetemen és jóban lettünk. Egy idő után adott olyan jeleket, hogy ő többet szeretne tőlem, esetleg én nem vagyok-e erre vevő. Nem akartam megbántani, de megmondtam neki nyíltan, hogy bármilyen liberális is vagyok és nyitott a világra, ebben nem vagyok érdekelt.
Úgy tűnt, elfogadta, de mégis próbálkozik azóta is kétértelmű megjegyzésekkel, illetve mindig játssza a sértődöttet. Nagyon féltékeny a legjobb barátnőmre, folyton a tudtomra adja, hogy ő úgy érzi, csak őt utasítom el, mert tudja a barátnőmről, hogy biszexuális és bezzeg vele jóban vagyok. Persze, hogy megölelem, meg együtt megyünk csomó helyre, mert a legjobb barátnőm évek óta és nagyon szeretem, de neki sosem jutott eszébe, hogy velem bármi mást csinálna.
Ez a lány kedves, meg minden, de folyton valamin megsértődik és mindig a legjobb barátnőm miatt. Úgy érzem, szeretne kisajátítani és ezt nehezen viselem.
Fogalmam sincs, hogy mit tegyek a helyzettel, kedvelem, de nekem ez túl sok, viszont akkor biztos azt hinné, hogy azért nem akarok vele barátkozni, mert "elítélem".
21/L
a kisajátítást én se bírom nemi identitástól függetlenül.
nekem is volt ilyen barátnőm, megsértődött ha mással is lógtam meg jóban voltam holott hetero volt.
eléggé bosszantottak a hisztijei és egy idő után leépítettem mert sajnos nem tudtuk megbeszélni, nem látta át hogy megfojt a ragaszkodásával és ő viselkedik már tolerálhatatlanul.
szerintem próbáld vele megbeszélni ezt... ha nem megy, akkor meg - sajnálom hogy ezt kell írjam - felejtsd el.
Úgy tűnik, hogy az új barátnő szerelmes. Azt nem gondolhatja, hogy amiatt építed le, mert leszbi, hiszen a legjobb barátnőd is hasonló beállítottságú.
Ebből a kapcsolatból sosem lesz normális barátság, az ő érzelmei miatt, kezeld ennek megfelelően.
Szerintem a barátnőd beléd zúgott!
Amikor én szerettem bele a barátnőmbe, pont ezeket a dolgokat csináltam én is...próbáltam kisajátítani magamnak, hogy csak velem legyen, csak velem törődjön stb. Vissza gondolva elég hülye voltam, s gondolom mindenki hülyének nézett.
Szerintem az is közre játszik, hogy a másik barátnőd biszex s vele is jóba vagy...talán a leszbikus barátnőd féltékeny hogy nehogy a biszex csaj közelebb kerüljön hozzád mint ő! (még akkor is ha egyiknek sincs esélye nálad).
Szerintem amiket itt a kérdésbe leírtál, s amilyen válaszokat kaptál (normális) azokat összevetve, ülj le s beszéld meg vele még egyszer! Ha nem használ ez sem akkor sajnos nem tudom....
24/L (leszbikus)
Az első válaszoló helyzete nálam is megvan. Van egy legjobb barátnőm, aki leszbikus (énis az vagyok), és neki van még egy hetero legjobb barátnője is rajtam kívül az osztályból. És az a csaj egyszerűen annyira féltékeny rám...régen jóban voltunk, aztán mostmeg már ellenségem, és kitalálja, hogy én manipulálom barátnőmet ellene, meg össze akarom őket veszíteni, mert kétszínű vagyok...hát úristen, eszembe nem jutna ilyen, még én akartam őket anno kibékíteni...:DDD
Azért írtam ezt le, mert legjobb barátnőmet is ennyire megfolytja az ő hetero legjobb barátnője. Egyszerűen már lassan engedélyt kéne kérnie, hogy beszéljen velem, különben megy a hiszti és a sértődés...és hiába próbálunk beszélni vele, illetve mostmár csak ő, nem hallgat ránk, szerinte csak neki lehet igaza és csak az ő verziója igaz. Aki mást állít, az engem véd...-.-"
Próbálj meg beszélni vele, és remélem, hogy nem hasonló mentalitással rendelkezik a lány, mert akkor gáz lesz belőle, és legjobb barátnőd ellenségévé is válhat, ahogy nálunk lett...
18/L
Kedves Kérdező!
Ez a lány nagy valószínűséggel beléd esett. - Ezért én azt javasolnám neked, h. viselkedj úgy vele, mintha egy olyan hetero srác lenne, aki viszonzatlanul beléd esett. - Beszéld meg vele az okát, mond el,, h. szereted és becsülöd, mint embert, és most pont emiatt fogod vele tartani a 3 lépés távolságot. - Biztosan nagyon nehéz és sz..r lesz, deidővel neki is jobb lesz így.
(Én is jártam hasonló cipőben. - Idő és távolság kellett ahoz, hogy barátként tudjam kezelni, - bár én nem "erőszakoskodtam".
Sok sikert és erőt nektek!
M. (egy leszbikus nő)
Köszi a válaszokat. Tudom, hogy "szerelmes belém", de én már az elején megmondtam neki, hogy köztünk semmi nem lehet.
Na meg nehogy már számon kérjen, hogy a legjobb barátnőmmel milyen a kapcsolatom, igen, őt szívesen megölelem, meg megpuszilom, mert tudom, hogy semmit nem akar tőlem és amúgy is évek óta a legjobb barátom, nagyon szeretem. De ez a másik lány ezt sosem fogja kivívni, mert mindig erőszakoskodik.
3-as: minek szóltál hozzá, hogy kiderüljön hogy egy érzelemmentes bunkó idióta ökör vagy? Fúj!
8-as: de egy ekkora f...szt?!
5-ös: a te példádat azért nem értem, mert ott két leszbikus (de nem egy pár) lányt (aki közül ugye te vagy az egyik), tart vissza az egymástól való barátkozástól egy harmadik, aki hetero! Ha homofób, akkor minek barátkozik a barátnőddel?
A válaszom pedig a kérdezőhöz az, hogy rettenetesen sajnálom az új barátnődet, aki belédszeretett! Szerintem megölelhetnéd, és megpuszilhatnád őt is, biztos nagyon szeret téged, és nagyon féltékeny a másik lányra, akit megölelgetsz!
Azt megérteném ha te úgy gondolnád, hogy olyan embert nem tudsz megölelni, aki tudod hogy lehet hogy ezt nem csak baráti ölelésként értékeli, és utána még várja a simogatást is esetleg, na de a másik barátnőd beállítottságával is tisztában vagy, mégis megteszed!
Gondolj arra, örülj neki hogy szeret téged! Kétségbe van esve! Gondold el mennyire ragaszkodhat hozzád, és tudja jól hogy ebből részedről még ettől nem lesz több, mert már az értésére adtad, de(!!!)...
Ez a lány előbb utóbb fog találni másik lányt, aki lehet hogy neki fog udvarolni, és talán majd beleszeret abba a lányba ő is! Ne dobd őt el mint barátnődet, hetero embereknél is van, hogy az egyik többet szeretne, de a másik csak egy "bizonyos pontig akar elmenni".
NE DOBD EL A BARÁTNŐDET!!!!!! Szegény borzalmasan féltékeny lehet és tehetetlen egy ilyen helyzetben!
A másik barátnőd biszexualitása ellenére sem akar tőled -mint lánytól- semmit, de az új barátnőd igen!
Azért "erőszakoskodik" veled, mert tudja a helyzetet, de lehet otthon sír emiatt, és az biztos hogy nagyon rosszul érzi magát, kétértelmű megjegyzéseket meg azért tesz, hogy tudj róla, még mindíg nem hűlt ki a szerelme irántad és így (hátha esetleg...). Szegényke!
Igérd meg, hogy legközelebb átöleled, és megpuszilod, ha ennyire szeret és ragaszkodik hozzád, neki ez maga lenne a mennyország! ÉS!!! Ez nem hiú reménykeltés, mert világosan elmondtad neki a helyzetet, ezzel nem ejted át!
Ő egyben a lelki barátnőd is, nem csak a szexuális vonzódás él benne irántad ebben biztos vagyok!
Becsüld meg őt, NE KÜLD EL!
Ez az én véleményem és tanácsom, és ha megfogadod, és legközelebb megtetted a fent említett ölelést és puszit, akkor kérlek jelezz vissza, akár priviben is, hogy mi volt a reakciója! Hidd el tök jó érzés lesz neked is, bár neked nem "úgy"!
(Mondjuk én csak egy idióta pasi vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!