Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti barátkoznátok ilyen személl...

Ti barátkoznátok ilyen személlyel?

Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm akivel tök jól kijöttünk,de azért nem barátkozom már vele mert olyan dolgokat csinált amit már nem birtam tovább.Kivillanó tanga,hajolgatás,méj dekoltázs és ezt mind a férjem jelenlétében csinálta.Neki is van férje de az egy igazi papucs mert soha nem akarta észre venni.Meg is csalta már.Egyszer elmondta nekem,hogy nem szereti őt mert nemszép meg kicsi a pénisze,amit megértek mert ő alapjába véve szép nő.De ez akkor sem jogositsa fel arra,hogy az én páromnak kellese magát igy hát maga a férjem vetett véget a barátságunknak mivel ő utálja őt és nem szeretné ha én vele barátkoznák .Mostanában megint beszélgettünk és kijövök vele meg tök jókat beszélgettünk de a párom nemörül neki.Ti barátkoznátok vele?
2013. ápr. 16. 06:53
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Nem.
2013. ápr. 16. 06:57
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Miért csinálnák saját magamnak gondot!?
2013. ápr. 16. 06:59
 3/8 anonim ***** válasza:
33%

Nem. Egyáltalán nem lesz rád jó hatással egy olyan barátnő, aki a férjét csalja, és kelleti magát más férfiak előtt. Majd ezzel a kedves kis barátnővel jól összemelegedtek, és te is olyanokat fogsz mondani, gondolni és tenni, mint ő, kicsit pimaszabb leszel a férjeddel stb, szép lassan el fogtok hidegülni a férjeddel, ha ilyen alakokkal barátkozol.

Ha a férjed arra kér, hogy vele ne barátkozz, akkor ne tedd. Ez a házasság, hogy megfogadjuk egymást tanácsát, mert mi ketten, házastársak vagyunk az elsők egymás számár, és ha úgy látjuk, hogy a másik helytelen döntést szeretne hozni, akkor szólunk neki, hogy ne tegye.

2013. ápr. 16. 07:01
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Nem.

Az ilyen nőkkel mindig csak a gond van. Ha kockáztatni akarod a házasságod, akkor hajrá.

2013. ápr. 16. 07:07
 5/8 anonim válasza:
32%
Én simán barátkoznék. Ha a kicsapongó viselkedése miatt nem mernék vele barátkozni, azt jelentené, engem is vonzanak ezek a dolgok, ezért akarom távoltartani magamtól. Egy igaz barát segíti felnyitni a másik szemét és felhívja a hibáira a figyelmet. Bár, nem tudom, ez nőknél hogy van.
2013. ápr. 16. 07:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Milyen barátnő az olyan, aki kacérkodik a férjeddel?
2013. ápr. 16. 08:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bíznák meg ilyen emberben
2013. ápr. 16. 08:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Kizárt dolog. Soha.

Attól nem tartok, hogy elcsábítja a férjemet, mert őt nem lehet elcsábítani, a házasságunk túl jó ahhoz, hogy egy magakellető gusztustalan cafkáért felrúgja. Ez biztos nem fordulna elő, nekem viszont a hajam égnek áll az ilyen visszataszítóan viselkedő és külsőleg is visszataszító emberektől. Nagyon taszítanak az ilyen emberek, ha valahogy összekerülök egy hasonlóval, mindig ingerenciám támad sikítva elszaladni, de jó messzire ám.

2013. ápr. 16. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!