Mit jelent az, hogy valaki szörnyethal?
Figyelt kérdés
Pl. egy közúti balaesetnél...,ott van egy szörny is vagy mi? Miért nem azt mondják,hogy simán meghalt?2010. júl. 21. 15:59
1/7 anonim válasza:
Azt, hogy nagyon gyorsan meghalt, hirtelen... Rögtön, ahogy a baleset bekövetkezett, már meg is halt.
2/7 anonim válasza:
inkább azt, hogy kemény halála volt gyorsan, pl darabokra szakad.
olyan mint a "halálra gázolta"
3/7 anonim válasza:
a szörny csúnyaságával lehet legjobban jellemezni a halálának körülményeit és végkimetelét
Összeroncsolódik az arca, kiloccsan az agyveleje, leszakad a feje, stb.
4/7 anonim válasza:
Pont most akartam enni...:D
De végülis igen,azt jelenti,amiket írtak előttem.
5/7 A kérdező kommentje:
Aha..,tehát kegyetlen halál lett a végzete!Igy értem,köszönöm!
2010. júl. 21. 16:33
6/7 A kérdező kommentje:
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:22
Jó Étvágyat!:D
2010. júl. 21. 16:35
7/7 anonim válasza:
Nehogy elhiggyük már...
Szörnyet hal az, akinek a balesete,halála annyi idő alatt következik be ,h az idegrendszere annyi adrenalint termel ,h megáll tőle a szíve.Nem a sérülésekbe hal bele hanem a halálfélelembe. Pl. : Valaki lezuhan a tizedikről,irányíthatatlan repülő belezuhan az aszfaltba több száz méter magasból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!