Mit csináltál 1990. -ben?
Figyelt kérdés
2019. dec. 21. 18:28
1/11 anonim válasza:
Hát ha épp nem a suliban voltam vagy aludtam, akkor vagy olvastam valamit, vagy bicikliztünk a haverokkal valamerre :)
2/11 anonim válasza:
Egész nap ettem-ittam, aludtam és sírtam. Plusz egész nappal és éjszaka ugráltattam a szüleimet..... 89. decemberében születtem.
3/11 anonim válasza:
Az év első felében tanultam, augusztustól katona voltam.
6/11 anonim válasza:
Az általános iskola felső tagozatába léptem. Egy csomó új tárgyat tanultam. Nyáron bicikliztem, tollasoztam a testvéremmel, vagy rádióztam/magnóztam, olvasgattam, játszottam. Reméltem, hogy azon a nyáron végre megtanulok úszni, és hogy nem fogok lehámlani.
Néha elképzeltem, hogy 10 év múlva már bőven felnőtt leszek, önálló élettel, feleséggel, gyerekkel, szakmával, saját lakással, autóval, és csak látogatóba járok majd a szüleimhez. Arról viszont fogalmam sem volt, hogy mindezeket hogyan fogom elérni, vagy hogy milyen lesz így élni.
7/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. én ezévben születtem meg és hoztak haza a kórházból Szabolcsban megyeszékhelyről vidéki kisvárosba
2019. dec. 21. 23:25
8/11 anonim válasza:
Akkoriban a leendő apám a trabantjával menőzött anyának, én még nem születtem meg
9/11 anonim válasza:
Iskolába jártam.
Olvastam, kézimunkáztam, játszottam. Nyáron madarásztáborban voltam.
10/11 anonim válasza:
Általános iskolába jártam. Vidéken nőttem fel, testvéremmel és a többi ismerős gyerekkel játszottunk általában kint (tollas, foci, bújócska), télen pedig szánkózás, hóember építés stb. Nem mondom, hogy visszamennék, de néha jó lenne elölről kezdeni mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!