Egy bizonyos kor után miért lesznek ilyenek az emberek?
Nem egy rosszindulatú kérdésnek szánom, és nem akarok vele senkit se megsérteni.
Viszont azt vetem észre,hogy egy bizonyos korosztály (leginkább 35-40 és az felett) a virtuális világban /leginkább facebook/ olyan igazi bődületes baromságokat képesek megosztani az emberek, hogy nem értem...
Gondolok itt ezekre a viccesnek gondolt képekre,videókra akár.Nekem sok idősebb munkatársam van, és többen is napi 20-30-40-50 ilyen szarságot képesek elküldeni,megosztani és nekem tényleg van humorérzékem, de az 5% az amin felnevetek vagy amit jópofának tartok.
Nagyon sokszor olyan mintha ezeket a vicces videókat,képeket debileknek csinálnák.A saját korosztályomból (20-25) nem igen látok ilyen megosztásokat, vagy ha mégis akkor nem rendszeresen napi többet 10-20-at.
Félreértések elkerülése végett nem az idősebb korosztályt degradálom mert érdekes mód van sok olyan 40-es ismerősöm is aki egyetért velem, de az feltűnt, hogy a való életben amúgy tök értelmesnek emberek valami más dimenzióba kerülnek a facebookon és "retardáltak" lesznek.
Szintén világos,hogy mindenkinek más a humorérzéke, máson nevetünk, más a vicces, de akárhogy nézem van ami nemhogy nem vicces, hanem kifejezetten kellemetlen.
Pl. aki ismeri ezeket a tartalmakat van ez az "oh no-no-no" és egy végtelenül irritáló nevetés alávágva.Na szerintem ez iszonyat kellemetlen, és azonnal kapcsolom el bármi legyen a videó tartalma, ha ez van alávágva akkor nem érdekel.Míg van munkatársam aki nyilvános helyen, hangosan lejátszva nevet az alávágott hanggal együtt.Ezt nekem ne magyarázza meg senki sem,hogy nem gáz és hogy ez vicces....
Ismétlem, hogy a kérdésem nem az idősebb korosztály leszólása, csupán az én észrevételem az,hogy ha valaki a facbookon hülye lesz az mindig 40 felett kezdi, mintha ott történne valami ilyen téren.(és az én korosztályom hülyéi is megvannak más formában de engem most ez a típus megértése motiválna akit fent leírtam)
Minden korosztálynak megvannak a maga sajátosságai. Te úgy látszik ezt a korosztályt még nem ismered, ezért tartod furcsának.
Ők nem az internet világában nőttek fel, nekik ez új és különleges, valamiért ilyen tartalmakhoz jutnak hozzá.
"egy bizonyos korosztály (leginkább 35-40 és az felett) a virtuális világban /leginkább facebook/ olyan igazi bődületes baromságokat képesek megosztani az emberek, hogy nem értem..."
A te korosztálynál bődületesebb baromságokat senki sem oszt meg.
Nyomorék szelfik, hülye tyúkok bandzsalítva bámulnak a kamerába, de annyi eszük nincs, hogy ne takarják ki a mobillal a fél pofájukat.
30 kilós szívószálak feszítgetik a cérnányi karukat. Izmaik nem léteznek, de úgy pózolnak, mintha állati jól néznének ki. Néha nehéz megállni az utcán is, hogy ne röhögjek fel hangosan egyik-másik hős láttán.
A korosztályod teljesen debil és idióta. Nem értetek semmihez, óriási a pofátok, pedig egyedül semmire sem vagytok képesek, csak élősködtök azon a korosztályon, amelyiket fikázzátok.
Az én ismerőseim egyébként normális dolgokat osztanak meg. Tudod, az a különbség kettőnk között, hogy nekem normális ismerőseim vannak, neked meg debilek. Ez nem korfüggő. Talán nem véletlen, hogy a te ismerőseid olyanok. Tudod, madarat tolláról...
Egyébként attól, hogy neked nincs humorérzéked (ha lenne, nem írtál volna kilométeres regényt arról, hogy semmit sem találsz viccesnek), másnak még lehet. Én sajnállak is, szörnyű lehet így élni.
Egyébként de, leszólod az idősebb korosztályt (tényleg marha öregek vagyunk így a harmincas éveinket taposva). Pedig a te korosztályod egy selejt. Ti fogjátok elpusztítani a világot, de értetek abszolút nem kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!