Mi az a Baby Yoda? Ez megint olyan "Harambes" mém?
Figyelt kérdés
Sokszor láttam már kiírva és most volt róla egy cikk is, hogy egy nyelvész sem tudta? 444-en a nyelvész mellett volt egy pokrócba csavart rühes koboldmaki is, valami bőrelszíneződéssel. Akkor most az az állat beteg? Mert tudom, hogy amikor lelőtték Harambet, akkor azon sokan poénkodtak. De minden szerencsétlenen muszáj?2019. dec. 7. 20:57
2/7 A kérdező kommentje:
Hú, akkor ez egy sorozat?
Már rég néztem a Disneyt. De nekem a Hannah Montana és a Varázslók a Waverly-helyről után már nagyon rossznak tűntek a műsoraik.
Remélem azért nem lesz olyan jelenség, mint a Violetta volt, mert azt nem bírtam. Ugye ebben nem énekelnek?
2019. dec. 7. 21:15
3/7 anonim válasza:
Baby Yoda a cukiság kimaxolása!
Keress egy kis YT előzetest, véged lesz! :)
4/7 A kérdező kommentje:
Ja, én azt hittem állatos, mert pont úgy néz ki:
Szegény. Szeretem az állatokat.
Cuki, de akkor csak így tartózkodva. A mexikói meztelen kutyára is azt hittem, hogy cuki, a Coco után, de aztán élőben annyira nem mertem megfogni. Olyan furák szőr nélkül.
2019. dec. 7. 21:21
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!