A "rapperkenél" miért terjedt el ennyire "Lil" xy név?
Figyelt kérdés
Van valami jelentése?2019. nov. 24. 12:47
1/3 anonim válasza:
Ez egy slang. Lil- Little - kicsi
Egyszer valaki kitalálta gondolom, aztán sokat átvették ezt az előtagot, mert tetszett nekik.
Ugyan olyan mint a Big. Abból is van rengeteg.
Big L
Big Pun
Big Sean
2/3 1112 válasza:
Szerintem arra vonatkozik, hogy nem akarnak beképzeltnek látszani, hogy pl "Ugyanolyan kicsi ember vagyok, mint ti", "egy közületek, a barátotok vagyok". :) "Ugyanolyan egyszerű ember vagyok, akárcsak ti". :):):) Én ilyesmikre gondolnék. :)
Tehát lehet, hogy ez egy ilyen szerénységből indult, vagy az is közrejátszott még, akinek először Lil volt a neve. :)
3/3 1112 válasza:
*Szal pl a repperek így nagyon így "megmondják sokszor a tutit", de szal attól még nem akarnak pl ezzel együtt nagyképűnek látszani
arra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!