Miért az terjedt el a köztudatban, hogy a nők képtelenek normálisan kifejezni magukat?
Annyi vicceskedő közhely témázik ezen, mint pl
A kérdés összetett: Igaz ez? Ha igen, miért? A nők tán szeretik a félreértéseket? Továbbá értetlenül állok az előtt, hogy mindez miért volna vicces?
Picit a nőkre nézve eléggé dehonesztáló.
Én sosem így éltem, férfi vagyok és a nők verbális kommunikációját mindig szó szerint kezeltem. Ha ő mást érez, mint amit mond, az a ő baja és neki kell viselnie az esetleges következményeket. Bár nekem szerencsére minden kapcsolatomban nem volt gond az egyenes beszéddel se pro se kontra.
Szerintem az ehhez hasonló irományok inkább viccesek/ironikusak akarnak lenni, mintegy görbe tükröt tartva elénk (az önirónia becses tulajdonság).
Nem kell ezt szó szerint magára venni senkinek :) Akire meg teljesen igaz, és sértőnek találja emiatt, hát istenem, így járt :)
Én pl. abszolút nyugodt, hiszti-mentes, egyenes embernek (nőnek) tartom magam, mégis előfordul, hogy így beszélek, és gyanítom, hogy ez sokakkal előfordul rosszabb napjaikon.
A probléma megoldása a férfiak és nők agyának különbözőségében van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!