Miért jó rasszistának lenni?
Én ugy gondolom mindenki “ Isten gyermeke” akkor miért van ez a rasszizmus ????
Bevallom én félvér vagyok! Anyukám roma , apukám magyar !
De jobban vallom magam cigánynak , minden alkalommal mikor beirom gyakori kérdésekbe azt hogy mit gondoltok a cigányokról , azt kivánom hogy pusztuljon el a föld amiért ilyen embereket hord a hátán ! Hogy lehetnek az emberek ilyen undóritóak ??? Hogy itélkezhetnek ?
Az itélkezés az hogy nem ismered de már megmondod milyen ember ő valójában ! Tényleg ???
Vannak cigányokban meg magyarokban IS olyan emberek akik lopnak , vagy éppen kötekednek , de vannak normális emberek is . Olvasom a kommenteket hogy “ ki kellen irtani őket “ meg a vegyes házzaságról “ undoritó , hogy van gusztusod” stb .
Hát had mondjam el én 8dikos fejjel megértem azt hogy az emberek különböznek , lényegtelen a származás mert a jellem nem attól függ !!! Mikor a vegyes házzaságot szolják le több ember életét itélik el ! A rasszistáktól undoritóbb nem létezik a földön !!!!! Mikor olvasom hogy irtanák ki őket , na de mond meg hogy miért ????? Ők is emberek , ők is esznek , lélegeznek stb te miért lennél másabb ???
Egy szótól , egy mondatól , egy rosszakarásból , elronthatod valakinek az életét !!!!
Miért ilyenek az emberek ?????
Tisztelet a kivételnek
A kiírtás, mint téma nagyon durva. És embertelen. A válasz rá nem az, hogy megölöd, hanem feljelentést teszel adott szerveknél, ha nem tudod, hogy kinél, segítséget kérsz.
Ennek a lehetőségét veszíted el, amikor önbíráskodást választod inkább. Persze, ami itt van, az szabad vélemény nyilvánítás és lehet mondani, hogy csak provokatív vita, fantázia, stb, de amikor nyíltan írod meg, hogy düh kezelési gondjaid vannak az olyan szájalókkal szemben, akik népírtással sobálóznak, és első replika, ami dühödben eszedbe jut, hogy olyan primitívvé válsz, mint a népírtós beszóló, az félelemre ad okot. Mégpedig olyan félelemre, amiről híres a lobbanékony és egyéb jelzővel méltán jellemzhető cigány nép. A félelmetes a lobbanékonyságnan, hogy nem jóra használják, hanem bántalmazásra.
Mesélek neked én is: unokaöcsém színesbőrű (keleti) apukával rendelkezett. Múlt idő, mert az apuka már nincs velük.
Tisza melletti faluban élnek. Mondani sem kell, hogy sok cigány él arra és sok a cigány gyerek az iskolában. Az első iskolai napon, az évnyitón két 6 éves megkéselte egymást. Nekik is düh kezelési gondjaik voltak. Vajon cigányok voltak-e vagy sem? És ha azt a tényt közlöm, hogy igen és azóta is rettegésben él néhány ember és inkább 10 és 25 km-re lévő következő általános iskolába hordja a gyereket, mert nem akarja, hogy valami vadállat neki essen, akkor rasszista vagyok?
Igen. És vállalom, de a gyerek nem fog gyilkolásra nevelt példányokkal együtt lenni napi 8-10 órát!
Node 10 kmre lévő suli sem más. Ott Fideszes cigányok vannak. Mivel színesbőrű a gyerek, de nem cigány, ezért a cigányok többen körbe állta és véresre verték, közben azt kiabálták, hogy migráncs!
Gyávák, ostobák, agresszívek. Meg sem ismerték a másikat és "érzésből" cselekedtek, ahogy a kérdező és nem gondolkodtak, ahogy azt kéne. Ráadásul annyira sötétek, hogy Magyarországon született gyereket migráncsoznak. Igazi Fideszesek.
Vannak még ilyen, nagyok közeli élményeim cigányokkal. Engem is öcsémet is kipakoltattak felnőtt példányok, amikor általános iskolából mentünk haza.
2 betörés volt a házunkban, az egyik egy román segédmunkás volt, a másik... Írni sem kell, te is tudod.
Ezek miatt van, hogy gyűlölik a nép csoportot.
Ha érdekel még az anti-rasszizmus eredménye, nézd meg zámói romákat, akiken a franciák segítettek és széjjel lopták és rongálták őket a "romák".
Az ingyen önkormányzat lakás, amit kapnak, de nem dolgoznak semmit és a falu értékeit lookodják... Ezek mind-mind személyes tapasztalások. Tények.
Utolsó válaszolót megértem ....
Ami az elözőt illeti egyáltalán nincsenek düh kezelési problémáim😂😂 ( 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣) nyugodt ember vagyok , itthon és az iskolában is , nem ismersz de elotélsz látod pedig pont az ellentéte vagyok ........ Te(ti) semmibe nem tudok belekötni csak abba hogy èn vissza irtam neki azt amit ő ért , és ??? Ő kezdte a kiirtás témát , s egyébként is nem én ölöm meg ..... tudod mit nézd vissza amit irtam mert most nincs kedvem elmagyarázni ........ szoval ha már nem tusz mit visszaszolni akkor ne irj , hagyd figyelmen kivül a kérdést s enyi nem kell rajta rágódni , mert semmi nem fog megváltozni a világban , csak rájövök arra hogy milyen emberek vannak , s egyébkent is maga a kérdésben is mondtam már a kiirtást erre meg ő direkt leeirja ,....... az ilyen galád , szivtelen embereket megvetem , s az rajtad múlik hogy megérted vagy sem , az már nem az én gondom .......,. Enyi 🙄🙄
Előbb is elolvastam és azelőtt is. És ha azt írod, hogy irtani kéne, az azt jelenti, hogy még akarod ölni.
Egyszer nem tagadod, hogy irtani szeretnéd, csak annyit teszel hozzá, hogy te nem ölnéd meg, csak szeretnéd, ha valaki kiírtaná.
Mi a bajod a feljelentés lehetőségével?
provokáció főnév -t, -ja (politika, sajtónyelvi)
1. Az összetűzést nem kereső fél ellen elkövetett olyan cselekedet, olyan magatartás, fellépés, amely nem akart, nem tervezett megtorló lépésre késztet vkit, s ezzel alkalmat ad a másik félnek erőszakos, fegyveres stb. viszonzásra; kihívás. Fegyveres, légi provokáció. A provokáció a háború kirobbantásának eszköze.
2. Tűrhetetlenül szemtelen, kihívó viselkedés, magatartás. Ahogy gyalázta a csapatunkat, az provokáció volt. Így fogadni megbízottunkat, ez provokáció. || a. Izgatásra, felbujtásra elkövetett, kihívó rendzavarás, botrányokozás. Ellenforradalmi provokáció; fasiszta provokáció.
3. (1945 előtt) Kihívás párbajra. || a. (1945 előtt) Olyan sértés, amelyet azokban a társadalmi osztályokban, rétegekben, amelyekben párbajozni szoktak, lovagias eljárás, gyak. párbaj követett. A minősíthetetlen provokációra karddal felelt.
4. Az a beugrató eljárás, amelynek során vmely burzsoá állam rendőrségének titkos ügynöke forradalmár személlyel v. csoporttal egyetértést színlel, s ezt az uralkodó rendszer elleni megnyilatkozásra készteti, hogy ennek alapján a hatóság kezére juttassa. || a. (ritka) Tág. ért. beugrató tevékenység. Szidta a főmérnököt, de látszott, hogy ez csak közönséges provokáció.
5. (orvostudomány) Vmely lappangó betegség tüneteinek szándékos előidézése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!