Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért jó rasszistának lenni?

Miért jó rasszistának lenni?

Figyelt kérdés

Én ugy gondolom mindenki “ Isten gyermeke” akkor miért van ez a rasszizmus ????

Bevallom én félvér vagyok! Anyukám roma , apukám magyar !

De jobban vallom magam cigánynak , minden alkalommal mikor beirom gyakori kérdésekbe azt hogy mit gondoltok a cigányokról , azt kivánom hogy pusztuljon el a föld amiért ilyen embereket hord a hátán ! Hogy lehetnek az emberek ilyen undóritóak ??? Hogy itélkezhetnek ?

Az itélkezés az hogy nem ismered de már megmondod milyen ember ő valójában ! Tényleg ???

Vannak cigányokban meg magyarokban IS olyan emberek akik lopnak , vagy éppen kötekednek , de vannak normális emberek is . Olvasom a kommenteket hogy “ ki kellen irtani őket “ meg a vegyes házzaságról “ undoritó , hogy van gusztusod” stb .

Hát had mondjam el én 8dikos fejjel megértem azt hogy az emberek különböznek , lényegtelen a származás mert a jellem nem attól függ !!! Mikor a vegyes házzaságot szolják le több ember életét itélik el ! A rasszistáktól undoritóbb nem létezik a földön !!!!! Mikor olvasom hogy irtanák ki őket , na de mond meg hogy miért ????? Ők is emberek , ők is esznek , lélegeznek stb te miért lennél másabb ???

Egy szótól , egy mondatól , egy rosszakarásból , elronthatod valakinek az életét !!!!

Miért ilyenek az emberek ?????

Tisztelet a kivételnek

2019. nov. 22. 00:01
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik, hogy jön válasz, töröld a feltett kérdéseidből és nem kapsz róla több értesítőt.
2019. nov. 27. 19:49
 22/39 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező olyan szinten gyűlöl egyes embereket, akiket nem hajlandó végig hallgatni sem, hogy megölné őket.

És közben a rasszizmussal van baja.

Tegye fel a kezét, aki nem látja az ellentmondást és a teljes logika és gondolkodás hiányát.

2019. nov. 27. 19:50
 23/39 anonim ***** válasza:
80%
Szabad-e gyűlölni a rasszistákat? Az "ellenrasszizmus" nem rasszizmus? A pozitív diszkrimináció nem diszkrimináció? Na ez itt a kérdés
2019. nov. 27. 20:30
 24/39 anonim ***** válasza:
74%

Annyira gyűlölni, hogy megöld azokat, akik nem szolgálnak ki egy boltban?

Nem, mocskosul nem szabad.

2019. nov. 27. 22:06
 25/39 anonim ***** válasza:
74%
Amikor a cigó ver holtra egy tanárt, az anti rasszizmus? Nem. Az kegyetlenséggel elkövetett, kitervelt, velejéig romlott gyilkosság, amit 30 év börtönnel kéne büntetni, nem csipp-csupp 5 évvel.
2019. nov. 27. 22:08
 26/39 A kérdező kommentje:

Véleményem szerint csak vissza kapta azt amit ő adott !!!!! Olyan érthetetlen pár ember ....... azt kitudjátok szurni mikor én irom .... bezzeg mikor ő mondja a kíirtást olyan emberekre akiket nem is ismer......

Gondoljatok már bele egy kicsit , mielött megszolaltok !

2019. nov. 27. 22:08
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Véleményed szerint.

Vissza...

Önbíráskodás és hamis ítélkezés. Semmivel nem bizonyulsz így jobbnak annál, mint amit elítélsz. Szemet szemért? Ez nem a civilizált megoldás a gondjaidra. Főleg akkor nem, ha forrófejű is vagy és sokkal nagyobb mértékben adsz vissza a sértődöttséged miatt.

2019. nov. 27. 22:15
 28/39 A kérdező kommentje:
Ezt mondott ! De te nem tudod hogy ez milyen érzés , szóval amig nem tudod meg , nem tudhatod hogy milyen érzés , nem tuloztam el a dolgokat ! Eleve a kiirtás témát ő hozta fel elsőnek , nem tudom kinek hiszi magát valami hitlernek vagy hasonlónak , miért ne mondhatnám rá is ?? Nem hiszem hogy túloztam , mert aki ilyet ir az még a 10x is megérdemli ... Az igazság érzetem ezt sugallja , az egy másik dolog hogy te nem igy vagy vele ....
2019. nov. 27. 22:20
 29/39 anonim ***** válasza:

#28: Lehet, hogy a csávó elvetette a sulykot, de én azért arra az igazságérzetre se nagyon bíznám magam, ami neked valamit "sugall"... Majardjunk ennyiben.

Amúgy én voltam a 16-os

2019. nov. 27. 22:25
 30/39 A kérdező kommentje:
Mindegy hadjuk a témát , mert csak jobban felidegesiteném magam!
2019. nov. 28. 01:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!