Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csövesek a társasházban, mit...

Csövesek a társasházban, mit lehet velük csinálni?

Figyelt kérdés
Sajnos a lakók nagy része már öreg, nem csukja be normálisan a kaput maga után, így be tudnak jönni az ilyenek. Feltúrják a kukát, a lépcső alatt alszanak. Többek is a folyosón tárolják a biciklijüket például (cigányok is jöttek már be és vittek el dolgokat, próbáltak betörni), büdösek is, idevizelnek meg a többi. Ha bejutnak, mit lehet velük csinálni, hogy eltűnjenek?
2010. júl. 18. 17:21
 1/8 anonim válasza:
76%
patkányméreg
2010. júl. 18. 17:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem kinyírni akarom szerencsétleneket, csak hogy ne lépcsőházat hugyozzák körbe :S
2010. júl. 18. 17:56
 3/8 anonim válasza:
hát figyelj, egyik este ijessz rájuk, de nagyon durván...
2010. júl. 18. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

zárni a kaput, következetesen.

ha kóddal nyílik, megváltoztatni a kódot. ezeket a számsorokat liter borokért cserélgetik egymás között a hajlékonyak.

az ajtóra behúzót szerelni, hogy véletlenül se maradjon nyitva.

minden este néhány hétig körbejárni, ha csövest látsz, ráhívni a rendőröket. Ha azt mondod, betörő, ki fognak jönni.

néhány hét alatt le lehet szoktatni őket a házatokról.

2010. júl. 18. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Apa hípózni akarja nálunk őket. :S

Hol laksz? Budapest?

Én 22.kerületben, nálunk állandó vendég egy "kedves" szipus, aki telekaksizta a szemétledobót. :S Meg ott szívogatja a lépcsőn a kis csomagocskáját. :(

Nem tudom mit tudsz tenni ellene, de valami házfelügyelőnek nemtudsz szólni? :S

2010. júl. 19. 00:03
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, Bp. 8 ker (nem a gettós környék)

Mint írtam, a ház tele van öregekkel akik minden nyomorultat képesek beengedni, de a kapun mindenkinek külön kódja van a bejutáshoz meg ilyen behúzó is van, csak lassú, mert a kapu van vagy... Hát nem tudom, de 4-500 kiló biztos (tömör fém). Hiába írjuk ki, hogy csukják be magut mögött, meg semmilyen szórólapost, hittérítőt, köszröűs meg anyámkínját ne engedjenek be, mégis bejutnak a homelessek... Nem akarok én nekik rosszat, csak takarodjanak ki a házból, ki tudja az ilyeneknek milyen fertőző bajuk van, a ház meg tele amúgy is betegeskedő idősekkel, van nem egy kisgyerek is, szóval higiéniai szempontból is... blöeee :S

Szóval pontosítok, ha akár mondjuk nap közben, akár ha éjszaka jövök haza meglátöok egy hajléktalant, hogy lehet kizavarni vagy kidobatni a házból?

2010. júl. 19. 01:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, én se szeretem őket, egyszer ide is bejöttek a lépcsőhauzba. Erőszakkal, mivel ezek az embernek nem nevezhető leépült szipus alkesz neandervölgyiek csak abból értenek. Aztán lehet ez rendőri erőszak is, ha egyáltalán hajlandóak kijönni. Ezeket amúgy össze kéne szedni, mint a szemetet, aztán !őrzött! közmunkatáborba velük. Dehát ott nem lenne pia, meg szipu, azért kell drasztikus eszközökhöz folyamodni, de muszáj, mert ez nem mehet így tovább. Vonatkozik ez mind a cigbűnzőkre, mind a csövikre.
2011. júl. 22. 17:22
 8/8 anonim válasza:
Ha emberseg van benned, hagyod öket pihenni, hideg van, nekik is kell aludni valahol! Beszelj velük, hogy cserebe figyeljenek a tisztasägra, mert ha nem el kell menniük. Ez igy müködik EMBEREK között.
2012. jan. 23. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!