Hol tudok csinálni olyan ingyenes blogot, amit csak az ismerőseim (előzetes regisztrációval és felhasználónévvel) olvashatnak?
blogger.com
itt be tudod állítani, hogy csak az olvashasson, akinek ímélben küldesz meghívást. kellemes, egyszerű használata van, én is ezt használom.
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Csak kiküldöd azoknak az e-mail címére a blogodra szóló meghívást, és amint elfogadják, indulhat is a buli.
Az egyetlen hátulütője, hogy kell hozzá egy gmail postafiók neked is, a meghívottjaidnak is, de ha nincs, villámgyorsan lehet egyet csinálni azt is.
Köszönöm! És itt tudnak kommentelni is az ismerőseim?
Esetleg vki olyat tud, ami nincs gmailhez kötve?
Persze, ha úgy állítod be a blogot, akkor tudnak kommentelni is. Minden úgy működik, mint más blogokon, csak rajtad és a meghívottakon kívül más nem látja a blogot. Még a posztjaidat sem.
Azt sajnos nem tudom, hogy más blogoknál van-e ilyen, nekem mindenem a Bloggeren van. De akinek van Google+ profilja, vagy be tud lépni pl. a YouTube-ra, az oda is be tud ugyanazzal az azonosítóval. Manapság már szinte minden Google, a Blogger is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!