Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mennyire zavar, ha megfigyelne...

Mennyire zavar, ha megfigyelnek téged?

Figyelt kérdés

Utálom, mikor kint csinálok valamit a kertbe, dolgozok, stb és a szomszéd meg kiűl, és engem figyel. Nincs jobb dolga, mint figyelni, mit hogy miért csinálok. Azt mondják erre, hogy "jó nézni valakit ha dolgozik" Na, de én meg tuti olyankor bénázok el valamit, amikor figyelnek...

Te mennyire szereted ha megfigyelnek emberek?

2010. júl. 16. 21:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Előző vagyok megint.

Ha valaki, bárki, kortól, nemtől függetlenül rámnéz, az nem zavar, de ha bámul, vagy figyel vagy gyakrabban néz rám, mint másokra, az már nagyon zavaró.

2010. júl. 17. 19:55
 12/12 kojee ***** válasza:
Eleinte engem is zavart, de mivel buszmegállóval szemben lakom szép lassan megszoktam, hogy ha dolgozom akkor néznek.
2010. júl. 21. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!